Antena Căutare

”Creatura” bizară ce seamănă cu un câine fără păr, care a făcut vâlvă pe internet. Ce este ciudățenia din imagine

O imagine a unei presupuse creaturi, cu o față asemănătoare unui câine și un corp bizar, fără pic de păr, a devenit virală pe rețelele sociale.

colaj de imagini cu o creatura fara par si cu patru picioare Galerie
O imagine a unei presupuse creaturi, cu o față asemănătoare unui câine și un corp bizar, fără pic de păr, a devenit virală pe rețelele sociale.

Imaginile, care sunt realizată într-o grădină, au apărut în mediul online la finalul anului 2021. Așa zisa creatură are dimensiuni medii, picioare slabe, care se termină cu gheare și un corp bizar. Însă, de departe, atenția este atrasă de chipul ei înfricoșător.

Ce este ”creatura” bizară din imagine

De fapt, imaginile aparțin unei artiste din Italia, Laira Maganuco, care produce figurine din silicon. Se pare că ”animalul” care a creat panică este doar o simplă bucată de silicon.

Pozele apar pe blogul său, alături de alte figurine dubioase, care este intitulat: ”Creaturi înfiorătoare hiperrealiste de Laira Maganuco”.

Această creatură extraterestă este numită de creatoarea sa doar ”o chupacabra, piesă unică din silicon”.

Citește și: Creatura bizară găsită într-o grădină zoologică. Ce este vietatea de a cărei existență nici îngrijitorii nu știau

Laira Maganuco este cunoscută pentru talentul său și figurinele sale din silicon, care întruchipează fel și fel de vietăți ciudate. Ea realizează creaturi care par extraterestre, dar și bebeluși înfricoșători.

Lucrările sale, deși uneori greu de privit, sunt foarte apreciate și pot fi cumpărate. Sumele încep de la 900 de dolari și urcă inclusiv până la 5.000, pentru figurinele care sunt de-a dreptul fioroase.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce este o chupacabra

Chupacabra este un presupus animal despre care se crede că ar trăi în America. Prezența acestei vietate a fost atestată pentru prima dată în 1994, în Puerto Rico.

Chupacabra se traduce ca „sugător de capre”, denumire care se datorează presupusului său obicei de a ataca animale domestice, în special capre, pentru a le suge sângele.

Aceste animale stranii sunt observate cu precădere în timpul creșterii numărului de OZN-uri semnalate în regiune. Cadavrele au numeroase răni, de regulă de formă circulară, cu un diametru între 0,6 și 1,25 cm, și foarte adânci, uneori atingând 12 cm în profunzime.

Citește și: Cum arată vițelul cu al treilea ochi în frunte. Oamenii aduc jertfă și stau la rând să i se închine, în India

Cum arată o chupacabra

Se crede că o chupacabra ar fi de dimesiunea unui urs mic, cu spini pe spinare, care se întind de la creștetul capului până la baza cozii. Animalul este descris ca având un cap oval cu maxilare proeminente, ochi mari de culoare roșie, gură mică cu colți ascuțiți, corp acoperit cu blană păroasă deasă, mâini cu trei degete dotate cu gheare și picioare robuste.

În iulie 2007, o americancă ar fi descoperit cadavrul unui chupacabra și l-ar fi studiat atent, fotografiindu-l, preparându-l și conservându-i capul într-o ladă frigorifică pentru analize de ADN.

Citește și: Ce e creatura care seamănă cu un „cheeseburger cu dinți”. Bărbatul care a găsit-o a mai descoperit și alte „ciudățenii”

Creatura cântărea 20 kg și semăna cu un câine fără păr, cu niște colți puternici de vampir. În ciuda tuturor presupuselor dovezi, majoritatea biologilor care se ocupă de animale sălbatice consideră că Chupacabra este o „legendă urbană”, conform Wikipedia.

Cu cine semeni, de fapt! Ce trăsături ai moștenit de la mamă și ce trăsături ai moștenit de la tată... O femeie a vrut să facă baie, dar a observat ceva straniu ieșind din para de duș! Peste ce a putut să dea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x