Antena Căutare

Creatura care seamănă cu un „extraterestru” care a pus pe jar tot internetul. Este complet transparentă și are antene

O simplă ședință de pescuit s-a transformat rapid într-o descoperire neașteptată, care i-a îngrijorat pe unii internauți. Un pescar a împărtășit pe o cunoscută rețea de socializare, Twitter, creatura peste care a dat în timp ce își făcea liniștit meseria.

creatura capturata Galerie
Creatura care seamănă cu un „extraterestru” care i-a speriat pe internauți. Ce ar putea fi, de fapt | Pixabay/Twitter

Uimit de ceea ce tocmai a văzut, pescarul a fotografiat rapid vietatea care la prima vedere nu pare să semene cu nimic din ceea ce omenirea a descoperit până în prezent. Doar experții își pot da însă cu părerea în această privință.

Citește și: FOTO | Unui marinar nu i-a venit să creadă ce i-a făcut peștele capturat. L-a prins, dar s-a trezit cu o altă creatură pe punte

Creatura transparentă găsită de un pescar, care a pus pe gânduri tot internetul. Unii sunt convinși că e „extraterestră”

Se pare că oceanele și mările continuă să fie învăluite în mister, iar dovada o face ființa ciudată descoperită accidental de pescarul cu pricina. Creatura este complet transparentă, având totodată o formă ciudată și antene, care i-au făcut pe unii utilizatori să o compare chiar cu o ființă extraterestră.

Deși descoperirea pare o comoară pentru domeniile științifice, internauții s-au arătat complet uimiți și speriați deopotrivă de „secretele” pe care planeta noastră încă le ține față de noi. Mulți intenauți l-au sfătuit pe pescar să elibereze înapoi în mare creatura găsită, pe care acesta a prins-o între degete pentru a o putea filma. În video-ul cu pricina, se poate observa cum ființa se zbate încercând să scape din strânsură.

Citește și: Au crezut că apele mării a adus la mal un pui de dinozaur, însă au observat altceva când s-au uitat la creatură. Ce era, de fapt

Imaginile au făcut rapid înconjurul internetului, așa cum era de așteptat, iar majoritatea celor care le-au văzut se întreabă despre ce specie necunoscută încă ar putea fi vorba. Alții, așa cum am menționat anterior, sunt convinși că ființa ar proveni chiar de pe alte planete, în timp ce unii cred că ar fi vorba despre o farsă.

Cert este că videoclipul a atras atenția, fiind vizualizat de peste 23 de milioane de ori. „Spuneți-mi că ăsta nu e un extraterestru”, se arată în descrierea filmulețului. Pentru moment, niciun expert în marină nu a comentat pe marginea incidentului pentru a elucida misterul, informează Daily Star.

Ce ar putea fi creatura?

Potrivit sursei anterior menționate, există totuși o explicație. Ființa descoperită ar putea fi, cel mai probabil, un parazit denumit Phronima care cutreieră în cele mai adânci ape ale oceanelor lumii. În mod terifiant, femelele acestei specii pătrund în organismul victimelor lor și le mănâncă din interior în exterior, până ajung să le poarte rămășițele precum o „haină”, în interiorul căreia depun ouă.

O femeie a câștigat 3 milioane de dolari din lozuri răzuibile într-un inteval de 2 luni. Cum a fost posibil... Ce se întâmplă dacă torni ketchup pe chiuvetă și aștepți. Se întâmplă totul în câteva minute...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x