Antena Căutare

Creatură "terifiantă" găsită în toaletă.  Imaginile care te vor face să te uiți de două ori înainte de a folosi baia

Utilizatorii Reddit au rămas complet dezgustați după ce un utilizator a distribuit imagini cu o creatură ciudată găsită într-o toaletă din NSW.

Creatură "terifiantă" găsită în toaletă.  Imaginile care te vor face să te uiți de două ori înainte de a folosi baia
Creatură "terifiantă" găsită în toaletă | Shutterstock

"În prezent, în apropiere de regiunea Blue Mountains din Australia, unde familia mea a descoperit acest „lucru” ciudat în toaletă în această dimineață. Are cineva idee despre ce este?", a postat un utilizator Reddit. Videoclipul arată o creatură mică, asemănătoare unei insecte, cu o coadă lungă, înotând într-un borcan, probabil după ce a fost scoasă din toaletă.

Un utilizator a descris creatura ca fiind "al naibii de terifiantă", în timp ce un altul a jurat că "nu va mai merge niciodată la dunny(toaletă)".

Alții și-au exprimat îngrijorarea cu privire la dieta utilizatorului care a postat imaginile, în timp ce unii au glumit despre ce ar putea fi animalul, cu sugestii incluzând animale din filmele Alien ale lui James Cameron.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Adevărata identitate a animalului

Creatura este de fapt ceva mult mai puțin sinistru, dar care totuși provoacă rumoare: este o larvă cu coadă de șobolan. Acești viermi sunt larvele muștelor drone, o insectă obișnuită de grădină pe care probabil ai confunda-o cu o albină.

Dr. Tanya Latty, un entomolog la Universitatea din Sydney, a explicat anterior pentru Yahoo News că larvele cu coadă de șobolan sunt obișnuite în toată Australia și sunt un atu valoros pentru națiune. "Nu sunt dăunătoare și sunt de fapt insecte benefice", a explicat ea. "Sunt larvele muștelor drone care sunt polenizatoare".

Larvele muștelor drone sunt adesea găsite în apă de suprafață care este densă în materie organică, cum ar fi cea care se găsește în canale sau toalete, înainte de a se muta în locuri mai uscate. Pot crește până la 15 cm în lungime, inclusiv cozile lor, în timp ce majoritatea au aproximativ 2-3 cm.

"Se găsesc în bazine cu apă care stagnează", a declarat anterior profesorul James Wallman de la Universitatea din Wollongong pentru Yahoo News. „Coada” este de fapt un tub lung de respirație care îi permite viermelui să respire în timp ce este scufundat.”

În cazuri rare, larvele cu coadă de șobolan au fost găsite în sistemul digestiv uman, provocând boli, cum ar fi diaree, ca urmare a consumului accidental de ouă sau larve în alimente sau apă contaminate sau, posibil, ca urmare a depunerii ouălor lângă anus.

Medicii au sfătuit-o să renunțe la sarcină, dar viitoarea mamă a refuzat. Ce a observat, la doar câteva ore după naștere... Când l-au văzut, oamenii au râs de el pentru că arăta diferit: ”ca un porc”. Ce avea cățelul și cum arată după ce a prim...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x