Antena Căutare

Cu 2.500 de lire poti deveni personaj de roman

O actrita de comedie din Marea Britanie le ofera fanilor ei sansa de a deveni personaje in romanul pe care il scrie daca platesc 2.500 de lire, relateaza Daily Mail.

Katy Brand lucreaza la primul ei roman in care povesteste cum este sa fii actor de comedie.

Fanii care vor sa devina personaje in romanul actritei pot plati 2.500 de lire pentru acest lucru. In aceasta suma este inclusa numirea unui personaj dupa fanul care plateste, dar si alegerea glumelor care sa fie incluse in carte si primirea unei copii cu autograf a romanului.

Cei care platesc in plus inca 10 lire pot primi si cartea in versiunea eBook, iar daca sunt dispusi sa mai adauge 300 de lire au acces gratuit la spectacolele lui Katy Brand si au sansa sa ia masa cu ea.

Romanul actritei va fi publicat pe un site pe care scriitorii strang bani pentru a-si putea publica romanele. In acest fel, primesc si reactii din partea cititorilor si sfaturi despre cum ar trebui sa evolueze personajele create de ei.

Foto: Daily Mail

Profesorii dintr-un oras american primesc operatii estetice gratuite... VIDEO! Un cuplu din SUA a impartasit tuturor secretul unui mariaj fericit: dulapul cu haine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x