Antena Căutare

Cu cât se vinde pe internet moneda de 5 bani, emisă în 1949. Dacă o aveți acasă, vă veți îmbogăți

Tot mai multe monede se vând cu sume uriașe pe internet. Cea de 5 bani este foarte căutată de colecționari, care sunt dispuși să ofere mulți bani. Dacă o ai acasă, te îmbogățești.

colaj de imagini cu moneda de 5 bani, pe ambele parti
Tot mai multe monede se vând cu sume uriașe pe internet. Cea de 5 bani este foarte căutată de colecționari, care sunt dispuși să ofere mulți bani. Dacă o ai acasă, te îmbogățești. | OLX

Multe persoane colecționează monede vechi și sunt dispuse să achite sume mari pentru ele. O monedă veche costă pe internet, nici mai mult, nici mai puțin de 7.500 de lei.

Citește și: Cu cât se vinde moneda de 100 de lei din anul 1992, cu chipul lui Mihai Viteazul. Dacă o aveți acasă, vă veți îmbogăți!

Moneda de 5 bani se vinde cu 7.500 de lei pe internet

Este vorba despre cea de 5 bani. Acest ban vechi a fost emis în anul 1949 și, în prezent, este considerată o piesă de colecție.

Moneda de 5 bani este una dintre cele mai scumpe, așa că este căutată mai ales în această perioadă. În mediul online există o mulțime de anunțuri. Sunt căutate, mai ales, cele mai vechi.

E isterie în mediul online, unde sunt scoase la vânzare o mulțime de bani vechi. De exemplu, pentru o moneda de 100 de lei cu chipul lui Mihai Viteazul, cineva cere 542.659 lei, în timp ce o altă persoană a listat două monede de 50 de lei, cu chipul lui Alexandru Ioan Cuza, cu 493.326 lei.

Citește și: Cât costă să schimbi Lei în Leva pe litoralul bulgăresc în 2022. Casele de schimb valutar profită de valul de turiști români

Mai mult, o monedă de 20 de lei, din anul 1993, este pusă la vânzare pentru suma de 197.331 lei. Altcineva vinde o monedă rară de 10 bani din anul 2007, cu eroare matriță dublată, pentru suma de 147.997 lei.

Nu doar monedele vechi se vând cu sume uriașe, ci și cele mai recente. De exemplu, pe OLX se cere 1250 de lei pentru o monedă din argint, cu 10 lei, din 2017 ce are chipul Ecaterinei Teodoroiu imprimat.

Citește și: Euro a coborât la cel mai redus nivel din ultimii 20 de ani. Cât valorează în prezent

O turmă de oi s-a învârtit în cerc timp de 12 zile. Videoclipul care a făcut înconjurul lumii. Nu s-a găsit nicio explic... Cum arată creatura marină care seamănă cu un personaj celebru din „Stranger Things”. Arătarea este considerată o delicat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x