Live acum
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Cu morții prin centrul orașului! Trecătorii au asistat la adevărate scene de groază!

Trecătorii s-au speriat și s-au simțit precum într-un film horror atunci când pe străzile orașului s-a petrecut ceva mai mult decât bizar.

Trecătorii s-au speriat și s-au simțit precum într-un film horror atunci când pe străzile orașului s-a petrecut ceva mai mult decât bizar.

Șoc și groază în rândul localnicilor și al turiștilor, după ce sute de "zombie" și alte creaturi bizare s-au adunat, sâmbătă după-amiază, în centrul Atenei, inspirați de o modă la nivel mondial.

Cu ocazia celei de-a șaptea ediții a evenimentului "Zombie Walk Athens", tinerii dornici să se alăture paradei neobișnuite și-au dat întâlnire în piața Syntagma din centrul capitalei.

"În ultimii doi ani participarea la aceste evenimente a fost foarte mare; se pare că este o modă", a declarat pentru sursa citată Yolanda Koliou, coordonatoarea evenimentului.

"Zombie Walk" a debutat în 2001 în Sacramento, California, și s-a răspândit rapid în restul lumii. Aceasta reprezintă o paradă a "morților vii", la care participanții se deghizează în zombie și se plimbă prin oraș speriind trecătorii.

Pentru ediția din acest an, organizatorii din capitala Greciei i-au încurajat pe tineri să se inspire din filmele și serialele de televiziune reprezentative pentru acest gen, arată Agerpres.

Oare vom avea și noi parte de un asemenea eveniment? :)

Recomandari