Antena Căutare

A murit la 34 de ani, lăsându-și fiica orfană. E incredibil cât de frumoasă este acum Eva, fetița piticului Colorado

Piticul Colorado a murit la 34 de ani, după doar șase luni de la nașterea fiicei sale, Eva. Cunoscuse fericirea, alături de Mădălina, femeia de care se îndrăgostise și pe care o luase de soție. Recent, fetița celor doi a împlinit trei ani, iar mama sa a postat public o imagine cu ea. Tot internetul a fost cucerit de frumusețea și de zâmbetul celei mici. 

Piticul Colorado a murit la 34 de ani, după doar șase luni de la nașterea fiicei sale, Eva. Cunoscuse fericirea, alături de Mădălina, femeia de care se îndrăgostise și pe care o luase de soție.

Recent, fetița celor doi a împlinit trei ani, iar mama sa a postat public o imagine cu ea. Tot internetul a fost cucerit de frumusețea și de zâmbetul celei mici.

“La multi ani, copilul meu care ai aparut in viata mea. Sufletul meu, sa ai parte in viata de fericire, tot ce este mai bun. Te iubesc pana la infinit. 3 ani frumosi, 3 ani de bucurie, 3 ani de iubire. Te pup, te iubesc, inima mea”, a scris Madalina, vaduva Piticului Colorado.

A murit la 34 de ani, lăsându-și fiica orfană. E incredibil cât de frumoasă este acum Eva, fetița piticului Colorado

Piticul Colorado și Mădălina s-au căsătorit la "Poftiți de vă iubiți"

Vis împlinit pentru cei doi pitici, în 2015, când și-au văzut visul cu ochii. Emisiunea "Poftiți de vă iubiți", în frunte cu nea Mărin și cu gașca lui de vedete, au reușit să le organizeze nunta pe care nu credeau vreodată să o aibă.

A murit la 34 de ani, lăsându-și fiica orfană. E incredibil cât de frumoasă este acum Eva, fetița piticului Colorado

S-au bucurat nespus, au avut parte de cele mai frumoase tradiții. Emoțiile i-au cuprins în biserică, atunci când și-au jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu.

Piticul Colorado a murit la 34 de ani

Piticul Colorado, așa cum îi era numele de scenă la circul la care activa, a murit în noiembrie 2016, la doar 34 de ani, în urma unei afecțiuni la ficat. După doi ani de când a rămas văduvă, Mădălina, rămasă să-și crească singură fetița, a făcut public faptul că și-a refăcut viața alături de un bărbat care i-a cunoscut deja fiica.

Previziuni pentru Nobelul literar - Scriitoarele Anne Carson şi Maryse Condé, favorite; Mircea Cărtărescu, cotat cu mai ... Motivul pentru care Regina Elena este singura suverană a României înmormântată în străinătate...
Când este vacanța de Paște în 2023. Iată cum poți să-ți planifici programul de sărbători
Sărbătorile se apropie și mulți se întreabă deja când este vacanța de Paște în anul...
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023. Gemenii prind curaj să spună tot ce simt. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023 spune că Gemenii nu au deloc nevoie de încurajare pentru a...
Parteneri
Zodii care nu știu să lupte pentru iubirea lor. Află ce spun specialiștii
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x