Antena Căutare

Cum arată Britni Church, femeia care are 12 copii la vârsta de 31 de ani. Prima dată a rămas însărcinată la doar 16 ani

Britni Church are doisprezece copii și doar 31 de ani. Tânăra are una dintre cele mai mari familii din SUA și, în ciuda faptului că aceștia îi ocupă mult timp, tot găsește câteva minute pentru a fii activa în social media.

britni church si cei 12 copii ai sai Galerie
Britni Church are doisprezece copii și doar 31 de ani. Tânăra are una dintre cele mai mari familii din SUA și, în ciuda faptului că aceștia îi ocupă mult timp, tot găsește câteva minute pentru a fii activa în social media | Profimediaimages.ro

Într-un videoclip postat pe TikTok, ea a spus că nu-și obligă copiii să facă diverse lucruri și că cei mari sunt adesea dornici să o ajute.

Tot pe conturile sale de social media, Britni povestește cum este să ai o familie atât de mare. Ea spune că săptămânal cheltuie 230 de lire sterline pe alimente și că familia sa consumă cinci cutii de cereale, 66 de cutii de lapte și 600 de scutece în doar șapte zile.

Ce spune Britni despre criticile primite de la ceilalți

Bineînțeles, criticile nu întârzie. Britni Church răspunde haterilor cu bunătate și afirmă că familia ei este „la fel ca toți ceilalți”. ”Oamenii presupun multe lucruri despre noi care pur și simplu nu sunt adevărate – suntem la fel ca toți ceilalți”, a zis ea.

Citește și: Iris Jones are 82 de ani și iubește un bărbat care are doar 36. Cum arată Mohamed Ibriham, tânărul soț care i-ar putea fi nepot

Britni a avut primul ei copil, Crizman, în vârstă de 15 ani, la șase zile după ce a împlinit șaisprezece ani.

Adolescentul a rezultat dintr-o relație anterioară. La scurt timp după ce femeia și fostul soț s-au căsătorit. Au urmat alți patru copii - Jordan, 14 ani, Caleb, 13, Jace, 12 și Cadence, 10.

După divorț, Britni Church a rămas însărcinată pe neașteptate cu al șaselea copil, Jesalyn, acum în vârstă de opt ani. Timp de trei ani, ea și-a crescut singură cei șase copiiînainte de a-și întâlni actualul soț, Britni, în 2014.

Cei doi mai au împreună cinci copii, iar acum așteaptă al șaselea lor.

Citește și: Femeia care mânâncă pereții casei în care locuiește. De ce face asta și ce spun medicii despre dependența ei

Iris Jones are 82 de ani și iubește un bărbat care are doar 36. Cum arată Mohamed Ibriham, tânărul soț care i-ar putea f... O tânără a dat deoparte covorul și a descoperit o ușă secretă în podea, chiar sub pat. Peste ce a dat când a deschis-o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x