Antena Căutare

Cum arată creatura marină care seamănă cu un personaj celebru din „Stranger Things”. Arătarea este considerată o delicatesă

Într-un scurt clip video, care a adunat peste 920.000 de vizualizări, Amy Brise poate fi observată cum întoarce pe toate părțile un pește cu aspect ciudat. Utilizatorii l-au confundat, imediat, cu un personaj terifiant celebru din serialul „Stranger Things”. Ce este și cum arată, de fapt, creatura.

Într-un scurt clip video, care a adunat peste 920.000 de vizualizări, Amy Brise poate fi observată cum întoarce pe toate părțile un pește cu aspect ciudat.

Shutterstock

Utilizatorii de pe aplicația TikTok au rămas îngroziți și terifiați după ce au văzut clipul cu o creatură marină neobișnuită, care seamănă cu o „arătare” celebră din serialul „Stranger Things", care teroriza celelalte personaje, potrivit mirror.co.uk.

Citește și: Creatura rară care a apărut pe Everest. Fotograful a capturat momentul care a făcut înconjurul lumii: „Fantoma de pe Himalaya”

Cum arată creatura marină bizară care poate fi consumată ca o delicatesă. Clipul cu arătarea a devenit viral instant

Videoclipul a fost distribuit de către pagina „The Fish Society”, un cont care prezintă, în mod regulat, animale din adâncuri și modul inedit în care acestea pot fi gătite și consumate, potrivit aceleași surse menționate mai sus.

În clipul care a adunat peste 920.000 de vizualizări, Amy Brise, unul dintre membrii echipei, poate fi observată cum întoarce pe toate părțile o creatură marină cu aspect ciudat. Majoritatea utilizatorilor au confundat arătarea cu un demogorgon, un personaj terifiant din celebrul serial menționat mai sus, datorită tentaculelor.

În timp ce arăta creatura la cameră, Amy prezenta fiecare detaliu în parte, prezentând, inclusiv, partea care poate fi consumată. La un moment dat, ea apasă pe o parte din creatură, iar din ea ies mai multe tentacule

„Nu este un Demogorgon, este un crab cu gât de gâscă", a explicat membra din echipa „The Fish Society”.

@thefishsociety It’s not a demogorgon, it’s a gooseneck barnacle! #gooseneckbarnacles #weirdfood #seafood #seafoodlover #strangerthings #weirdandwonderful #fishsociety #thefishsociety ♬ Stranger Things 80s Epic Cyberpunk - AwesomeMedia

Citește și: Creatura cu ochi sticloși și colți duri, care are propria lanternă. Stă ascunsă pe fundul mării și celelalte vietăți o ocolesc

Care a fost reacția utilizatorilor. L-au confundat cu o creatură terifiantă din serialul „Stranger Things”

Utilizatorii rețelei de socializare au rămas nedumeriți și speriați. Aceștia au reacționat imediat la clipul postat, lăsând mai multe comentarii și aprecieri. O parte din ei l-au confundat cu un Demogorgon, personajul celebru din serialul „Stranger Things”:

„Nu-mi spuneți că este un mic Demogorgon", a scris un utilizator de pe TikTok, adăugând un emoji cu o față uimită.

„Sunt convins că fructele de mare sunt extratereștri", a scris un alt utilizator al aplicației.

„Seamănă cu ceea ce iese din gura mea când am băut 1828378 de beri", a adăugat, în glumă, o a patra persoană.

„Nu, mulțumesc, dar mulțumesc că ai întrebat", a fost comentariul unui alt utilizator, referindu-se la sugestia culinară prezentată de către Amy Brise.

Citește și: Creatura din adâncurile mării cu ochi bombați și dinți bizari a fost capturată. Ce este fiara marină care a speriat oamenii

Fish Society are peste 200 de tipuri de fructe de mare listate pe site-ul său, dar această creatură este, cu siguranță, printre cele mai ciudate. Unul dintre membrii paginii „The Fish Society”, George Chambers, a spus despre creatura prezentată că are un gust asemănător cu midiile:

„Au un fel de gust asemănător cu carnea de midii și textura este, de asemenea, similară".

În luna iunie, The Mirror relata cum o creatură marină adusă pe o plajă din Țara Galilor a fost comparată cu monstrul din serialul „Stranger Things”, dar, în realitate, este o delicatesă extrem de rară și foarte scumpă.

Citește și: O femeie a încremenit când s-a uitat pe fereastră și a văzut o „creatură” ciudată. Ce se cățăra, de fapt, pe geamul casei

Cu cât se vinde pe internet moneda de 5 bani, emisă în 1949. Dacă o aveți acasă, vă veți îmbogăți... O femeie a găsit o scrisoare, veche de 85 de ani, scrisă de bunicul ei. Cui îi era destinată și ce a aflat...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Parteneri
Zodii care vor simți regret pe data de 2 aprilie 2023. Nativii care se vor confrunta cu emoții puternice
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x