Antena Căutare

Cum arată Dannielynn Birkhead, fiica modelului Anna Nicole Smith. Tânăra are o poveste dramatică

Dannielynn Birkhead, fiica regretatei Anna Nicole Smith, este o prezență foarte discretă și o inspirație pentru mulți pentru că are în spate o poveste tristă de viață.

colaj de imagini cu dannielynn birkhead si anna nicole smith Galerie
Dannielynn Birkhead, fiica regretatei Anna Nicole Smith, este o prezență foarte discretă | Getty Images

De când Dannielynn avea cinci ani, asemănările dintre ea și modelul Playboy Anna Nicole Smith au fost evidente. Părul blond, zâmbetul încântător sunt câteva trăsături pe care fetița le-a moștenit de la mama sa, care s-a stins în 2007, pe când ea era doar un bebeluș.

De la evenimentul tragic, tânăra a dus o viață relativ liniștită alături de tatăl ei, Larry Birkhead. Părintele ei este un fotograf celebru, care are acum 48 de ani.

El a cunoscut-o pe Anna Nicole la Kentucky Derby, în 2004, dar au dorit să-și țină relația ascunsă.

Citește și: Gigi Hadid a împlinit 26 de ani. Cum arăta celebrul model la doar câțiva anișori, când nici nu visa la cariea pe care o are acum

”Nimeni nu a știut vreodată că sunt iubitul ei. În tot timpul când ne-am întâlnit, dacă te uiți în toate videoclipurile, sunt în spate cu geanta mea în mână. Ea nu dorea să fiu în lumina reflectoarelor”, spunea Larry într-o înregistrare veche, care a fost difuzată abia în 2017.

Cu toate acestea, au existat probleme cu privire la adevărata identitate a tatălui lui Dannielynn în 2006, când fetița s-a născut. Bărbatul a povestit că s-a certat cu Anna Nicole când aceasta era însărcinată în cinci luni, conflict care s-a finalizat cu o despărțire.

Când Dannielynn s-a născut, în certificatul de naștere apărea Howard K. Stern, partenerul Annei de la acea vreme. Ulterior, Larry a contestat documentul și după un test ADN, bărbatul a fost confirmat drept adevăratul tată al lui Dannielynn.

Citește și: Toți râd de Tess Holliday că este supraponderală până află câți bani îi aduce corpul său anual. Ce salariu fabulos are

De atunci, Larry s-a ocupat de micuța lui, pe care o aduce anual la Kentucky Derby, locul unde părinții ei s-au cunoscut, conform Hollywood Life.

Anna Nicole a lăsat o avere uriașă în urmă

Anna Nicole avea 39 de ani când a devenit mama lui Dannielynn, la 22 de ani distanță de momentul în care îl aducea pe lume pe Daniel.

Din păcate, băiatul a murit în urma unei supradoze în aceeași cameră de spital în care se năștea sora lui vitregă. De altfel, aceasta este și motivul care a făcut-o pe Anna să-și ia viața.

Citește și: Thylane Blondeau s-a transformat într-o femeie superbă. Cum arată acum cea mai frumoasă "fetiță" din lume

În ciuda faptului că a crescut fără mamă, Dannielynn este o adolescentă fericită. Are o viață normală, cu toate că mama sa a lăsat în urmă o avere de 44 milioane de dolari.

Din păcate, avocații angajați de Larry nu au reușit încă să obțină suma respectivă.

A folosit un produs banal de înfrumusețare și a ajuns de urgență la spital. Ce greșeală a făcut tânărul... Puțini pot ghici ce meserie are Romi Chase. Are un look provocator, dar profesia este absolut obișnuită...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x