Antena Căutare

Cum arată femeia cu cele mai lungi gene. A doborât recordul mondial

Cum arată femeia care are cele mai lungi gene. Aceasta a întrecut orice record mondial. Imaginile vorbesc de la sine.

Femeia cu cele mai lungi gene
Femeia cu cele mai lungi gene din lume | YouTube

You Jianxia este o femeie din China care a întrecut recordul mondial la lungimea genelor. Iată cum arată aceasta.

O femeie din China a întrecut recordul mondial la lungimea genelor

You Jianxia a reușit să doboare recordul mondial la lungimea genelor. Ea declară într-un interviu difuzat pe canalul oficial de Youtube al Guiness World Records faptul că se mândrește cu această realizare și că acest titlu o face să se simtă mai implintă ca niciodată.

Citește și: Ea e femeia care face avere pozându-și o anumită parte a corpului. Cum arată corpul tinerei Yvonna Bar

„Am doborât recordul mondial la lungimea genelor. Acum, genele mele au o lungime de 20 de centimetri. În anul 2015 am realizat faptul că genele mele au început să crească cu o rapiditate incredibilă, însă după aceea ritmul de creștere a fost mai lent, însă nu l-am oprit. M-am tot gândit de ce oare am aceste gene atât de lungi”, spune ea referitor la lungimea genelor sale.

Tot în cadrul aceluiași interviu video, aceasta își pune semne de întrebare cu privire la motivul pentru care genele sale nu se opresc din creștere, iar concluzia a fost uimitoare. Nimeni nu are nicio idee.

Citește și: Laminarea genelor: avantaje și dezavantaje

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Femeia și-a amintit despre perioada de 480 de zile în care a locuit în munți și crede că acesta a fost un dar primit de la Buddha.

Citește și: O femeie a născut zece copii și e pe cale să stabilească un nou record mondial. Cine este ea și cum se simt bebelușii

„Am fost la doctor și la specialiști pentru a afla care este motivul pentru care genele mele nu se opresc din creștere și de ce ale mele sunt mai lungi decât ale celorlați. Aceștia nu au avut nicio explicație, iar mie mi s-a părut un lucru incredibil”, continuă ea.

Lungimea genelor lui You Janxia, femeia care a doborât recordul, va rămâne un mister

Aceasta s-a întrebat care sunt explicațiile pentru care ea deține gene atât de lungi, însă nu a reușit să găsească niciun răspuns.

„Nimeni din familia mea nu are gene atât de lungi. Nu mă încurcă cu nimic, ele mai cad, dar cesc la loc, altele noi”, continuă ea.

Citește și: Gene lungi și dese în mod natural. 3 trucuri utile

Genele i-au fost măsurate de specialiștii de la Guiness și după măsurătorile făcute, femeia a primit certificatul faptului că deține cele mai lungi gene din lume.

Datorită faptului că are gene atât de lungi, femeia nu mai este nevoită să se îngrijoreze cu privire la make-up, iar acest lucru o face să-i fie mai ușoară rutina zilnică. Își așază genele pe după urechi.

Citește și: Cum arăta rățoiul Donald la început. S-au împlinit 87 de ani de la apariția personajului din Disney

„Când mă machiez, nu vreau să fac ceva prea complicat. Am grijă doar să îmi fac doar o umbră de culoare pe pleoape. În timpul zilei, genele nu-mi creează niciun fel de probleme sau dificulăți.”

Charlotte Bonstrom și-a lăsat partenerul pentru soțul surorii gemene. Fostul model și-a uimit fanii... Descoperire în lumea științei. O creatură microscopică a revenit la viaţă după ce a stat îngheţată 24.000 de ani în Sibe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x