Antena Căutare

Cum arată fetița cu părul ca vata de zahăr căreia medicii i-au interzis să-și perie podoaba capilară. Suferă de un sindrom rar

Alex și Mark Barlow au încercat numeroase produse în încercarea lor disperată de a îmblânzi părul fiicei lor, Lyla Grace, însă fără niciun rezultat.

Colaj de imagini cu Lyla Grace in care se observa cat de incurcat este parul ei special Galerie
Lyla Grace iubește aspectul podoabei sale capilare | Profimediaimages.ro

Podoaba electrizată și câlții înseamnă, uneori, dimineți cu lacrimi pentru Lyla, în timp ce mama sa își dă silința să o aranjeze.

Aspectul părului nu este cauzat de modul în care copila doarme, ci de sindromul Uncombable Hair, cel care creează o electrizare incontrolabilă ce nu permite pieptănarea firelor de păr.

Accesează GALERIA FOTO pentru imagini recente cu Lyla Grace.

Ce spun medicii despre cazul lui Lyla Grace

Diagnosticul a fost pus când micuța avea doar un an, iar de atunci Alex și Mark au dat o șansă multor produse de styling care promiteau să descâlcească firele încurcate.

Cazul ei a fost unul special și pentru specialiști. Ei au mărturisit că nu au mai văzut niciodată un păr de acest gen și au recomandat părinților să nu mai folosească pieptănul pentru că-i provoacă durere copilei.

Citește și: Povestea micuței dansatoare care cucerește marile scene cu doar un picior. Cât de schimbată e la 10 ani după ce a învins cancerul

”Părul lui Lyla Grace a început să crească, dar era ca puful. Am crezul că este uimitor, dar aveam sentimentul că ceva nu este în regulă. Oamenii au spus că este doar baby hair, dar sora ei este cu 20 de luni mai mare decât ea, așa că știam că acest lucru nu este normal. Aveam un grafic al diferitelor tipuri de păr și nu-l găseam pe al ei acolo. Era doar puf, ca vata de zahăr”, povestesc părinții fetiței.

Problemele au început să apară când Lyla a crescut.

”Părul a crescut destul de repede și până la vârsta de patru ani a fost foarte scurt, apoi a început să se încurce și a fost foarte greu de gestionat. Am folosit o mulțime de produse pentru a putea obține efectul unui pieptănat, dar nimic nu a funcționat. A fost dureros pentru ea când am încercat să-l periez și obișnuia să stea ridicat.”, au spus cei doi pentru Mirror.

Se pare că sindromul de care suferă copila, cunoscut sub numele de Uncombable Hair, este cauzat de foliculii care au o forma diferită. În timp ce majoritatea oamenilor au foliculi rotunzi sau ovali, ai Lylei au formă de inimă.

Accesează GALERIA FOTO pentru imagini recente cu Lyla Grace.

Cum arată Lyla Grace, fetița cu părul ca vata de zahăr

În ciuda dimineților dureroase și încercărilor de a își așeza părul, Lyla Grace iubește aspectul podoabei sale capilare. Și prietenii de la școală sunt încântați de look-ul special al micuței blonde.

Citește și: Femeia care s-a căsătorit cu tatăl celei mai bune prietene. Cum arată cuplul în care există o diferență de 23 ani

”Am crescut-o în acest fel ca să fie mândră de părul ei și să fie fericită pentru persoana care este. Atât timp cât va avea această atitudine, va fi bine.”, a mai povestit Alex, mama fetiței.

Din fericire, ea a dezvăluit și că, în ultimii ani, coama stufoasă a lui Lyla Grace a început să se ”îmblânzească”, permițând coafarea în codițe împletite.

Accesează GALERIA FOTO pentru imagini recente cu Lyla Grace

Cum arată interiorul celei mai mari case din lume. Imagini spectaculoase din reședința de 340 milioane de dolari... Un bărbat a trăit peste 50 de ani cu o monedă în nas. Cum a ajuns acolo bănuțul și de ce a durat atât să ceară ajutor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x