Antena Căutare

Cum arăta înainte femeia dependentă de tatuaje. Toți angajatorii o refuză, pentru că are trupul acoperit de cerneală

Melissa Sloan, o mamă care încearcă cu disperare să își găsească un loc de muncă pentru a-și întreține familia, se luptă cu stigmatul tatuajelor și problematica acceptării. Aceasta a postat o imagine cu felul în care arăta înainte de a-și acoperi întregul corp. Cum arăta femeia fără tatuaje.

colaj Galerie
Melissa Sloan, o mamă care încearcă cu disperare să își găsească un loc de muncă pentru a-și întreține familia, se luptă cu stigmatul tatuajelor și problematica acceptării. | YouTube

Melissa Sloan este o mamă în vârstă de 45 de ani, care susține că nu poate obține un loc de muncă, pentru că este plină de tatuaje. Femeia se declară „dependentă” de tatuaje și spune că, de-a lungul timpului, a petrecut nenumărate ore în saloanele de tatuat, sub ace, potrivit The Sun.

Citește și: Suma cu care o femeie își închiriază soțul pe oră. Afacerea e atât de prosperă încât bărbatul a renunțat la vechiul loc de muncă

Cum arăta înainte femeia care are trupul plin de tatuaje. Aceasta susține că nu vrea să se oprească aici

Femeia a împărtășit o fotografie cu ea înainte de a-și face majoritatea tatuajelor, iar persoana din imagine pare de nerecunoscut. Aspectul ei s-a schimbat extrem de mult de-a lungul timpului, fiind foarte greu să îți dai seama că cea din fotografie este aceeași cu femeia de astăzi, plină de cerneala de tatuat.

Femeia susține că, în ciuda faptului că reușește să întoarcă multe priviri din cauza apariției neobișnuite, nu se va opri din tatuat, ba chiar vrea să își completeze tatuajele de pe față cu un simbol al crucii, chiar sub ochiul drept, potrivit aceleași surse.

În plus, femeia din Țara Galilor susține că este extrem de mândră de cum arată și chiar se laudă că unele tatuaje sunt realizate de către ea. De asemenea, femeia a adăugat că este mereu pregătită să își facă un nou tatuaj atunci când are chef și inspirație, deoarece poartă mereu cu ea pistolul de tatuat:

„Port pistolul de tatuaje cu mine în portbagaj, îmi fac unul în mașină sau oriunde.”, a mărturisit Melissa Sloan, citată de sursa menționată mai sus.

Femeia spune că s-a confruntat cu stigmatul tatuajelor în găsirea unui loc de muncă: „Nu mă voi gândi niciodată că am făcut o greșeală”

Melissa Sloan susține că nu își poate găsi un loc de muncă, din cauză că este plină de tatuaje. Ea spune că a fost refuzată inclusiv atunci când a încercat să se angajeze ca spălător de toalete:

„Nu-mi pot găsi un loc de muncă. Nu vor să mă primească. Am aplicat pentru un loc de muncă la curățarea toaletelor și nu vor să mă primească din cauza tatuajelor mele.", a spus Melissa Sloan.

Însă, acest lucru nu o împiedică pe iubitoarea de cerneală să își mai dorească tatuaje, mărturisind că visul ei de când era mică era să aibă pielea complet acoperită de tatuaje:

„Mi-am petrecut întreaga viață dorindu-mi să fiu complet acoperită de tatuaje. Mi-a luat 15 ani. Nu mă voi gândi niciodată că am făcut o greșeală. Am realizat atât de multe fiind eu însămi și urmându-mi visele.", a mai adăugat Melissa.

Citește și: Anamaria Prodan șterge definitiv tatuajul cu Laurențiu Reghecampf. Impresara își acoperă spatele cu un desen care a pus pe gânduri

Printre desenele Melissei se numără și un steag al Angliei.

Femeia plină de tatuaje are în spate o poveste mult mai tristă. De ce a ales să își acopere trupul complet cu cerneală

Se pare că obsesia femeii în vârstă de 45 de ani pentru tatuaje are, în spate, un motiv extrem de alarmant. Mama a cei șapte copii a mărturisit, pentru aceeași publicație, că folosește tatuajele ca o modalitate de a face față amintirilor legate de abuzurile sexuale pe care a trebuit să le suporte din partea fratelui ei vitreg.

„Când eram copil, el mă atingea. În adolescența mea, a devenit mai rău. Mă pipăia și încerca să mă determine să întrețin acte sexuale cu el. Am încercat să mă lupt cu el, dar era mai mare și mai puternic decât mine. Mi-era frică de el și de ceea ce era capabil să facă. Am simțit că nu puteam face prea multe.”, a mărturisit, cu durere, femeia plină cu tatuaje.

În cele din urmă, în anul 2012, ea susține că și-a făcut curaj să raporteze abuzul la care a fost supusă atâția ani. Înițial, cazul mamei a fost abandonat, pentru că femeia s-a temut să ducă până la capăt acuzația. Ulterior, polițiștii s-au sesizat și au deschis un dosar penal pe numele fratelui ei, pentru infracțiuni de abuz sexual asupra minorilor.

„Mi-a dat fiori pe șira spinării când am aflat că îl anchetează pentru alte infracțiuni sexuale. Este un monstru absolut", a mai mărturisit femeia care a ajuns să folosească tatuajele ca un mecanism anti-stres.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Suma cu care o femeie își închiriază soțul pe oră. Afacerea e atât de prosperă încât bărbatul a renunțat la vechiul loc ... Cum arată femeia care a născut natural la 68 de ani. Copii o reneagă pentru că a ales să nască la această vârstă înainta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x