Antena Căutare

Cum arată spatele unui frizer după o zi lungă de muncă! Imaginile sunt cu adevărat șocante!

O tânără de meserie hairstylist și-a dat tricoul jos după o zi lungă de muncă și și-a pozat spatele. Imaginile au devenit imediat virale pe internet.

O tânără de meserie hairstylist și-a dat tricoul jos după o zi lungă de muncă și și-a pozat spatele. Imaginile au devenit imediat virale pe internet.

Mersul la coafor este, de cele mai multe ori, plăcut și relaxant. Dar pentru client, nu pentru hairstylist.

Un frizer poate sta și mai bine de zece ore în picioare, în poziții extrem de incomode. La finalul unei zile, mușchii sunt atât de încordați încât dau dureri insuportabile. Iată cum arată spatele unei tinere hairstylist.

„Mușchii tăi ajung să se obișnuiască să susțină corpul în poziții incorecte și nefirești. Doar prin exerciții fizice ajungi să detensionezi zona. Totuși, de cele mai multe ori, pe spate pot apărea iritații ca semn al problemei de la nivelul mușchilor”

Cum arată cea mai frumoasă mamă din lume! Are patru copii, dar arată demențial și face senzație când iese pe stradă!

Data viitoare când mergi la coafor și consideri că frizerul tău are o meserie ușoară, poate că ar trebui să te mai gândești.

O femeie de 85 de ani își petrece anii de pensie prin senzații tari: face skydiving, înoată cu rechinii sau merge pe ari... Ducesa de Cambridge nu a putut refuza o invitaţie la dans venită de la ursuleţul Paddington. Imaginile cu Kate însărcina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x