Antena Căutare

Cum îți poți controla visele! Descoperirea aceasta îți va face nopțile mai interesante!

Coșmarurile sunt extrem de neplăcute și oricine le-ar evita dacă ar putea. Recent s-a descoperit cum îți poți alege singur visele! Și e mai simplu decât crezi!

Coșmarurile sunt extrem de neplăcute și oricine le-ar evita dacă ar putea. Recent s-a descoperit cum îți poți alege singur visele! Și e mai simplu decât crezi!

Oricât de greu ar părea de crezut se pare că oamenii de știință au descoperit un mod prin care oamenii își pot controla visele. Cum e posibil una ca asta?

Vorbim despre un vis lucid, acela în care persoana este conștientă de faptul că nu trăiește cu adevărat imaginile proiectate, ci totul face parte dintr-un vis. În astfel de momente, specialiștii au demonstrat că avem puterea de a interveni!

S-au făcut și experimente și rezultatele au arătat că totul depinde de un singur element: mintea să știe că este un vis și că totul e o plăsmuire pe care o putem modela după bunul nostru plac. Desigur, cercetările sunt la început, căci domeniul este unul extrem de complex. Unul dintre aspectele pozitive este faptul că „modelarea unui vis” poate ajuta pe cei care au suferit anumite traume sau probleme de comportament să își rezolve punctele sensibile.

Cea mai tare iluzie optică! Găsește intrusul în zece secunde ca să arăți că ai ochi de vultur! Ai curaj să te bagi?

Așadar, data viitoare când ești sigur că visezi și tratezi totul ca atare în mintea ta, atunci poate profiți de ocazie și încerci să îți modifici visul cu ceva ce îți dorești! Merită încercat!

Un bărbat a înghiţit o sabie și a mers să-și facă radiografie pentru a demonstra că nu minte... De necrezut. La ecografie părinții au avut un șoc: „Am observat în jurul capului fetiței ceva neobișnuit. După ce am năs...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x