Antena Căutare

Cum IUBEȘTI în funcție de ZODIA TA! Că tot vine Dragobetele! Gemenii sunt raționali, iar Racii - grijulii.

Când iubim, suntem pasionali, sensibili, posesigi, geloși sau cum ne este scris... în astre

Când iubim, suntem pasionali, sensibili, posesigi, geloși sau cum ne este scris... în astre. Cum sunt zodiile într-o relație? Gemenii sunt raționali, iar Racii - grijulii.

Berbec
Eşti pasională, înflăcărată şi nu te dai în lături de la nimic pentru a obţine ce îţi doreşti. Eşti curajoasă şi spui lucrurilor pe nume pentru că vrei ca celălalt să ştie exact ce gânduri ai şi ce vei face. Eşti genul care nu se teme de schimbări. Ai fi oricând gata să renunţi la o relaţie veche dacă nu îţi maia duce fericirea.

Taur
Senzuala nativă din Taur ştie exact ce şi pe cine vrea. Dragostea ei este potolită, de durată şi are un efect calmant asupra partenerului. Îl faci să se simtă în siguranţă lângă tine, sentiment ce poate îmblânzi şi cel mai mare cuceritor. Eşti fidelă şi răbdătoare, deci ai nevoie de un partener care să aprecieze asta.

Gemeni
Eşti o iubită raţională, care pune mare preţ pe comunicare şi pe pasiunile comune. Pentur tine, opusurile nu se atrag niciodată şi eşti în căutarre aunui bprbat care îţi seamănă. O discuţie interesantă este pentru tine cel mai bun afrodisiac, căci inteligenţa şi înţelepciunea sunt calităţile care îţi atrag atenţia la un bărbat.

Rac
Visătoare şi intuitivă, îţi doreşti cel mai mult să te simţi cu adevărat legată de partener, să-i poţi spune orice, să fie iubitul şi cel mai bun prieten al tău. Eşti grijulie cu el ca o mamă, iubeşti să ai grijp de el şi îl susţii în tot şi toate.

Leu
Eşti creativă, jucăuşă şi pasională, iubita perfectă pentru mulţi bărbaţi. Cel mai tare urăşti plictiseala şi rutina, aşa că ai nevoie de un bărbat energic, care să ţină pasul cu tine. Îţi place să fii în centrul atenţiei şi în dragoste, unde partenerul trebuie să-ţi facă toate mofturile, altfel îţi pierzi interesul.


Fecioară
Ai nevoie de un iubit răbdător şi perseverent, care să ţină mult la tine. Eşti prea critică, mofturoasă şi perfecţionistă, aşa că puţinii sunt bărbaţii care pot suporta o relaţie cu tine. Ai nevoie în permanenţă de complimente şi declaraţii de dragoste, iar dacă le primeşti, asta te face să le şi oferi celui drag.

Balanţă
Mereu te gândeşti la noi şi noi moduri de a-ţi satisface partenerul, şi nu doar sexual. Eşti romantică şi sociabilă şi, oricât de îndrăgostită ai fi, nu îţi ajunge atenţia iubitului, ci vrei să fii înconjurată de oameni. Nu îţi plac deloc conflictele, care strică armonia şi echilibrul din cuplul tău.


Scorpion
Trăirile tale intense necesită o legătură foarte strânsă cu partenerul. Eşti pasională, iubeşti cu foc şi urăşti superficialitatea şi oamenii superficiali. Îţi plac bărbaţii misterioşi care se lasă descoperiţi treptaţi. Odată ce nu mai există mister, relaţia nu mai este pe placul tău.

Săgetător
În dragoste, ca şi în viaţă, ai nevoie de diversitate şi aventură. Entuziastă, sociabilă, plină de energie, nu îţi e uşor să găseşti bărbatul care să ţină pasul cu tine. Mai ales că într-o relaţie ai nevoie de multă libertate.


Capricorn
În dragoste eşti la fel de raţională ca în afaceri. Eşti fidelă, dedicată partenerului şi preferi să-ţi exprimi dragostea prin fapte, nu prin cuvinte. Îţi place să ai grijă de iubitul tău, să-i oferi o viaţă confortabilă şi liniştită.

Vărsător
Îţi place să fii îndrăgostită, să fii la rândul tău iubită, dar în acelaşi timp ţii foarte mult la libertatea ta. Eşti o parteneră inventivă, care aduce mereu câte ceva nou în relaţie. Singura condiţie este să ai libertatea necesară pentru a fi tu însăţi.

Peşti

Eşti o femeie romantică, sensibilă, care iubeşte din toată inima şi se dăruieşte trup şi suflet partenerului. Ai multă iubire de oferit şi ai nevoie de o relaţie care îţi oferă siguranţă. Nu îţi poţi deschide inima cu adevărat decât atunci când ai maximă încredere în iubitul tău.

Explicație. Adevăratul motiv pentru care cămășile bărbătești se încheie de la stânga la dreapta!... Cum a câștigat un cerșetor român 250 de lei în 10 minute. „MINUNEA ZILEI”, live pe Facebook...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x