Antena Căutare

Cum răcești mașina rapid, după ce a stat în soare, vara. Cea mai bună metodă, ce are efect într-un minut

După ce au testat mai toate metodele existente, specialiștii au descoperit cum răcești mașina repede, după ce a stat în soare, vara. Află care este metoda care are efect într-un minut.

colaj foto cu o masina cu parasolar (stanga) si un termometru (dreapta) Galerie
Descoperă care este cea mai rapidă metodă de-a răci mașina, după ce a stat în soare | sursa foto: Profimedia

În zilele fierbinți de vară, atunci când gradele urcă tot mai mult în termometre, șoferii încearcă să recurgă la orice metodă pentru a se putea urca rapid la volan. Descoperă cum răcești mașina repede, după ce a stat în soare, vara. Specialiștii au explicat care este metoda care are efect într-un minut.

Cum răcești mașina rapid, după ce a stat în soare, vara. Cea mai bună metodă, care are efect într-un minut

Când mașina stă vara în soare, temperaturile din interior devin de-a dreptul sufocante și șoferul este nevoit să recurgă la tot felul de trucuri pentru a răci mașina rapid. Și fiindcă există mai multe metode, un american a decis să le testeze pe toate și să descopere care este metoda care are efect într-un minut.

Citește și: Cât consumă un aparat de aer condiționat, de fapt. Câți kW consumă pe oră și câți lei se adaugă la factura de energie electrică

Prima metodă de-a răci mașina vara, după ce a stat în soare, este aceea de-a porni aerul condiționat la nivelul maxim. După câteva minute, temperatura din interior a devenit ceva mai suportabilă și bordul și volanul au început să nu mai fie la fel de fierbinți. Totuși, nu la fel s-a putut spune despre restul mașinii, care a avut nevoie de mai bine de 15-20 de minute ca să se mai răcească.

A doua metodă ca să răcești mașina după ce a stat în soare, vara, este aceea de a deschide larg geamurile și de-a porni aerul condiționat la nivel maxim. De îndată ce începi să conduci, curenții de aer și aerul rece dat de aerul condiționat vor începe să răcească mașina care a stat în soare.

Citește și: Cum folosești aerul condiționat ca să faci economie la factura de energie electrică. Iată 10 trucuri pentru consum mic

A treia metodă din acest top de variante ce arată cum răcești mașina rapid în timpul verii, după ce a stat în soare, este aceea de-a porni la nivel maxim aerul condiționat și de-a porni la drum cu geamurile închise. Deși nu pare o idee bună, americanul este de părere că acest truc e unul bun. Inițial, temperatura din vehicul e mare, dar dacă afară e caniculă, atunci nu prea ajută să bagi aer cald într-un loc unde deja e cald. Dacă lași aerul condiționat să meargă totuși într-un spațiu închis, atunci temperatura va scădea rapid, arată cei de la thrillist.com.

A patra metodă metodă din acest top de variante ce arată cum răcești mașina rapid în timpul verii, după ce a stat în soare, este aceea de-a deschide geamul de pe partea pasagerului din față și de-a „ventila” folosind ușa șoferului. Aerul cald va fi astfel eliminat mult mai ușor din mașină. Apoi, tot ce ai de făcut este să te urci la volan, să pornești aerul condiționat și să conduci.

La final, după ce a analizat toate aceste metode, americanul a dezvăluit care este cea mai bună metodă de răcit mașina, care are efect într-un minut.

Cum folosești aerul condiționat ca să faci economie la factura de energie electrică. Iată 10 trucuri pentru consum mic... Cum păstrezi pâinea proaspătă vara, chiar și 3 săptămâni, fără să facă mucegai. Truc ieftin și simplu cu care face econo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x