Antena Căutare

Cum să faci o poză perfectă de profil! Vei primi sute de like-uri dacă urmezi acești pași simpli!

Oricine vrea să aibă fotografii cât mai frumoase. Iată câteva trucuri ce te pot ajuta să arăți ca o adevărată vedetă în poza de profil.

Cum să faci o poză perfectă de profil! Vei primi sute de like-uri dacă urmezi acești pași simpli!
Pașii sunt extrem de simpli, dar vei obține poze reușite

1. Lasă bărbia mai jos

Atunci când te uiți direct în camera foto, șansele ca poza să fie bună sunt foarte reduse. Încearcă să lași bărbia un pic mai jos. Este un unghi mult mai bun, te ajută să ai un look mai natural și, de asemenea, îți ascunde unele defecte, precum gâtul mai gros sau surplusul de grăsime de la bărbie.

2. Ai grijă la felul în care stai

Felul în care stai se va reflecta direct în fotografie așa că încearcă să îți menții spatele cât mai drept. Un truc care te ajută este să îți imaginezi că ești o păpușă pe care cineva o îndreaptă cu ajutorul unor corzi. Când ai o postură bună vei arăta mai slabă, dar și mai încrezătoare în propria persoană.

Aplicaţia care îţi spune cine te-a şters de pe Facebook! Află acum ce prieteni virtuali te-au eliminat din lista lor

Pașii sunt extrem de simpli, dar vei obține poze reușite

3. Relaxează-te

De multe ori, atunci când îți faci o poză devii tensionată. Nu ai de ce să te simți așa. Tu faci poza și poți petrece cât timp vrei pentru a face fotografia cea mai bună. În plus, dacă ești mai relaxată vei avea un zâmbet natural, frumos.

4. Gândește-te la buze și ochi

Când vine vorba de un selfie, machiajul contează întotdeauna. Pentru a obține cele mai bune rezultate trebuie să te concentrezi asupra machiajului ochilor și al buzelor. Apelează cu încredere la mascara și optează pentru rujuri în culori puternice. De asemenea, ai mare atenție și la forma sprâncenelor și asigură-te că sunt bine definite.

Află aici restul trucurilor pentru un selfie perfect!

A salvat o cioară căzută în grădina sa, dar ce s-a întâmplat după l-a lăsat fără cuvinte! Nu credea că e posibil așa cev... Unii au crezut că e o creatură ciudată! O nouă specie de broască țestoasă gigant a fost descoperită pe o insulă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x