Antena Căutare

Cum să îţi începi dimineaţa cu... tine în cafea! O cafenea din Londra a lansat "SELFICCINO", băutura cu poza clienţilor

O cafenea din Londra a lansat un produs inedit. Acesta se numeşte „selfieccino” şi constă în replicarea selfie-urilor clienţilor în spumă băuturii.

O cafenea din Londra a lansat un produs inedit. Acesta se numeşte „selfieccino” şi constă în replicarea selfie-urilor clienţilor în spumă băuturii.

Clienţii trimit imaginile prin intermediul unei aplicaţii de mesagerie, acestea sunt scanate şi apoi replicate cu ajutorul unui aparat special, numit „Cino”, în spuma a două tipuri de băuturi, la alegerea clientului: cappuccino sau ciocolată caldă.

Pentru o cafea savuroasă şi specială timpul de pregătire este de aproximativ patru minute, iar o astfel de băutură costă 6 lire sterline.

Produsul este deja un succes! În doar câteva zile The Tea Terrace a vândut câteva sute de selfieccino, iar hashtag-ul s-a viralizat pe reţelele de socializare. Tu ai bea oastfel de cafea?!

Dulapul acesta a pus tot internetul pe jar! Crezi că tu poți să rezolvi misterul culorilor?... O femeie a vrut să parcheze mașina, dar lucrurile au luat-o imediat razna! Ce a făcut șoferița...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x