Antena Căutare

Cum sa-ti aduci primavara in casa

Primavara se apropie cu pasi repezi. Vrei sa vina mai repede? Alege una dintre cutiile lucrate manual de artistii Le Cose Animate. Spring Collection o sa iti incante privirea!

Visam la copaci inverziti si la flori vesele si ne inconjuram de oameni dragi noua. Hyacinth Box face parte din Spring Collection, o minunata varietate de colaje originale lucrate de artistii Le Cose Animate, care imbina flori, fluturi, note muzicale si detalii vintage pentru a insufleti cutii si ladite special pentru tine. Cadouri deosebite de 1 si 8 martie, decoruri minunate pentru casa ta si multe alte surprize te asteapta in lunile in care natura renaste.

Hyacinth Box este cutia primavaratica plina de iubire, de delicatete si de fluturi, combinate cu note muzicale si zambile intr-un colaj original, unic. Este din lemn, 20x30x15cm, pictata cu vopsele acrilice si infrumusetata prin tehnica decoupage-ului, apoi protejata prin trei straturi de lac eco.

Stii ca o poti personaliza? Pentru mai multe detalii apasa aici!

Facebook, atacata de hackeri. "Piratii" nu au reusit sa ajunga la datele utilizatorilor... VIDEO! Petrecere surpriza pentru ursul Baloo. Laptele, fructele si mierea sunt preferatele mascotei de la Straja...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x