Antena Căutare

Cum știi dacă te afli sau nu în relația potrivită! Semne care te ajută să ”descifrezi” totul 

Ai un iubit de ceva timp, însă nu ești sigură pe relația ta? Nu știi încotro se îndreaptă și nu poți nici să iei o decizie? Ei bine, dacă vrei să faci ordine și să-ți dai seama dacă povestea ta de iubire funcționează sau nu, ține cont de următoarele semne.

Vă provocați unul pe altul?

Un lucru deosebit de important într-o relație este ca partenerii să se susțină pentru a deveni cea mai bună versiune a lor. Așadar, dacă vă scoateți în evidență calitățile, poți să stai liniștită. Relația voastră este una benefică. În schimb, dacă vă scoateți la iveală laturile negative, ar trebui să vă mai gândiți.

Sunteți atrași unul de celălalt?

Un rol important într-o relație este atracția fizică. E musai să o mențineți aprinsă și să vă bucurați din plin de momentele în care deveni intimi. Dacă vă eschivați, însă, atunci trebuie să fii sigură că există o problemă.

Vă respectați?

Îl respecți, îl admiri și îl iubești pentru tot ce reprezintă el? Dacă nu, relația nu se îndreaptă spre bine, așa că nu ezista să pui punct.

Aveți încredere unul în celălalt?

Dacă există transparență deplină și puteți avea încredere unul în celălalt, trebuie să știi că relația voastră e una sănătoasă. Atunci când iubești, nu te aștepți ca cel de lângă să te mintă sau să te înșele. Dacă ai dubii, atunci aveți o problemă.

A fost descoperit secretul pătratelor colorate de pe ambalajul pastelor de dinți! Uite ce înseamnă... Fenomenul straniu care se va abate asupra României în următoarele ore! Motivul pentru care zăpada ce va cădea ar putea f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x