Antena Căutare

Cum supraviețuiește femeia căreia îi este frică de mâncare: „De 30 de ani, asta este dieta mea!”

Frică de înălțimi, frică de clovni,  frică de șerpi sau de insecte...am auzit cu toții despre ele. Însă această tânără este un caz aparte! Femeia susține că, încă din copilărie, a dezvoltat o fobie de mâncare! De fiecare dată când se gândește doar la o porție de paste (sau orice altceva) este paralizată de teamă.

Frică de înălțimi, frică de clovni, frică de șerpi sau de insecte...am auzit cu toții despre ele. Însă această tânără este un caz aparte! Femeia susține că, încă din copilărie, a dezvoltat o fobie de mâncare! De fiecare dată când se gândește doar la o porție de paste (sau orice altceva) este paralizată de teamă.

Pentru April Griffin, 29 de ani, ziua începe cu o sendviș cu cașcaval. La prânz, mănâncă încă un sendviș cu cașcaval, iar la cină...tot un sendviș cu cacaval.

Tânăra are fobie de mâncare. De fiecare dată când se gândește că ar putea să mănânce altveca în afară de, ați ghicit, un sendviș cu cașcaval, i se declanșează un atac de panică.

Încă din copiărie, dieta ei constă în pâine, cașcaval și chipsuri.

„Am atacuri de panică de fiecare dată când mă gândesc la mâncare. Mi-e frică de orice este nou, întreg corpul începe să îmi tremure și nu mă mai pot mișca deloc. Am încercat cu porții foarte mici, luat câte o boabă de mazăre sau de orez, dar mereu vomitam imediat după ce înghițeam”, a povestit femeia.

Cum supraviețuiește femeia căreia îi este frică de mâncare: „De 30 de ani, asta este dieta mea!”

Frica ei de mâncare a fost și o piedică în relaționarea ei cu alte persoane. Ieșitul la un restaurant, cu prietenii, este o experiență traumatizantă pentru April, ea fiind nevoită să ducă muncă de convingere cu chelnerii și bucătarii să îi prepare singurul preparat pe care îl poate accepta.

„La începutul relației, iubitul meu tot încerca să mă ajute să îmi depășesc această fobie, dar nimic nu a reușit. Cred că asta va fi dieta mea pentru tot restul vieții”, a adăugat ea.

April a încercat tot felul de tratamente și metode de a se vindeca, inclusiv câteva ședințe de hipnoterapie, la care a trebuit să renunțe, din lipsa banilor.

Stilul ei de viață nesănătos este o problemă și pentru buna creștere a celor doi copii ai săi. „Cum să îmi respecte copii sfaturile, când sunt un exemplu atât de prost?”

Mireasa a crezut că și-a găsit rochia visurilor, la un preț de nimic! Când a probat-o, a amuțit!: „Nu pot să apar la nun... Imagini prea sexy! Cum arată bărbatul care mânca 24 de pungi de chipsuri pe zi! Toate femeile întorc privirea după el...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x