Antena Căutare

Cuplul de nudiști care se fotografiază fără haine în toată lumea. De ce au ales stilul de viață neobișnuit

Dansatorii Silke Muys și Kieran Shannon au devenit cunoscuți pe Internet după ce au început să publice imagini cu ei nud în numeroase locații turistice din întreaga lume.

cuplu de nudisti, imagine cu fotografi Galerie
Cum s-au cunoscut dansatorii care formează cuplul de nudiști | Profimedia

Silke Muys, în vârstă de 29 de ani, din Ghent, Belgia, și Kieran Shannon, în vârstă de 27 de ani, din Glasgow, au început să călătorească în mai 2019. După ce au înotat goi în cascade, ei au început să se fotografieze nud în diferite locații cunoscute din întreaga lume.

În scurt timp, au decis ca în fiecare vineri să publice imagini complet nud pe contul lor de Instagram, pe care au strâns peste douăzeci de mii de urmăritori.

Cei doi s-au cunoscut în ianuarie 2018, când au făcut parte din aceeași trupă de dans în Spania, scrie Daily Mail.

Cuplul care pozează nud a vizitat numeroase locații turistice din întreaga lume

Cei doi au început să călătorească în Asia - începând cu India înainte să ajungă în Vietnam, Cambodgia și Laos.

Vezi cum arată imaginile nud ale cuplului în GALERIA FOTO

Imaginile lor, fie cele nud, fie cele în care apar îmbrăcați, demonstrează flexibilitatea lor ca dansatori. Cei doi se pozează în ipostaze atletice, spre încântarea fanilor.

Citește și: Doi oameni ai străzii au primit o nuntă surpriză după o relație de 24 ani. Cât de mult s-au transformat pentru eveniment

”În momentul în care ne-am cunoscut, ne-am îndrăgostit și suntem împreună de atunci,” a declarat Kieran, scrie Daily Mail. ”După doar 3 luni de când ne-am cunoscut, am decis că atunci când contractul nostru în trupa de dans se încheie, vom pleca și vom începe să călătorim, să vedem unde ne duce lumea.”

Cei doi au început să pozeze poze nud după ce au înotat dezbrăcați: ”Dezbrăcatul a început drept ceva ce ne plăcea amândurora în acea perioadă. De fiecare dată când găseam o cascadă, ne dezbrăcam și mergeam să înotăm.”

”Am început să ne fotografiem în aceste locații și așa a devenit un alt lucru pe care voiam să-l împărtășim,” a continuat el.

Pe măsură ce au publicat mai multe imagini nud, contul lor de Instagram a crescut. Cei doi au decis să publice o astfel de imagine în fiecare săptămână, în ziua de vineri.

”Când am văzut reacțiile pozitive ale oamenilor, a devenit o pasiune a noastră de a împărtăși gânduri pozitive despre corp și libertate, oricum putem,” a continuat Kieran.

”Am construit o comunitate frumoasă cu acest gând și ne place să arătăm aventurile noastre lumii.”

Cei doi nu se consideră nudiști, dar speră că faptul că se dezbracă va încuraja alte persoane să aibă mai multă încredere în propriile corpuri.

”Primit mesaje de la străini care ne spun că îi inspirăm și că au pornit într-o călătorie de iubire de sine și încredere. Asta ne încurajează să continuăm să împărtășim ceea ce facem.”

Citește și: Relația care a nedumerit Internetul. Cum reușesc 3 tineri ”foarte îndrăgostiți” să formeze un ”cuplu” cu 2 femei și un bărbat

Cei doi au vorbit și despre faptul că nu toate ședințele lor foto nud au mers fără probleme. De multe ori, ei au fost întrerupți de străini, deși mulți nu au avut o problemă cu proiectul lor neobișnuit.

Elevă de 17 ani, trimisă acasă din cauza hainelor. Cum arată ținuta ce i-a făcut pe colegi să se simtă deloc confortabil... Jodie Leigh Fox, ”cea mai frumoasă soferiță de autobuz”, a pozat în lenjerie. Cu ce imagini incendiare și-a încântat fan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x