Antena Căutare

Dacă râde prea mult, MOARE! Povestea incredibilă a adolescentei care suferă de o boală cumplită!

Din cauza unei boli extreme de rare, o adolescentă de 13 ani nu se poate bucura de cea mai frumoasă perioadă a vieţii sale.

Dacă râde prea mult, MOARE! Povestea incredibilă a adolescentei care suferă de o boală cumplită! Galerie
Hannah Bowness | www.mirror.co.uk

Din cauza unei boli extreme de rare, o adolescentă de 13 ani nu se poate bucura de cea mai frumoasă perioadă a vieţii sale.


Hannah Bowness-Major suferă de boala Addison şi, în condiţii maxime de stres sau distracţie, inima i se poate opri în orice moment.
“E o luptă pe care o poartă în fiecare zi. Dimineaţa, îi ia aproape două ore să se dea jos din pat. Nu poate merge cu autobuzul, pentru că e în pericol dacă cineva strănută lângă ea”, povesteşte mama fetei.


Zilnic, adolescenta ia un pumn cu 30 de medicamente pentru a avea o viaţă cât de cât normală. “Boala face parte din viaţa mea şi a devenit un soi de rutină”, spune Hannah.


Sindromul afectează 160 de copii în Anglia şi e cauzat de o insuficienţă a glandelor suprarenale. În plus, sistemul imunitar este foarte scăzut, astfel că organismul e slăbit în permanenţă. În prezent, familia copilei strânge bani pentru a-i cumpăra un aparat special, o pompă cu hidrocortizon, care i-ar asigura nivelul optim de hormoni.

Citește și „Are 6 ani și nu se poate opri din râs! Boala bizară care o face să pară posedată”!

Pilotul favorit al paraşutiştilor a făcut primul salt în timp ce se prăbuşea cu avionul... Miracolele există şi vin...din ONLINE! Era la un pas de MOARTE, însă fiica lui de 10 ani i-a salvat VIAŢA!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x