Antena Căutare

Adevărul despre imaginea care a devenit virală! De ce apare un bărbat în poza de buletin cu o scobitoare în gură

Un bărbat din Spania a devenit celebru pe internet, după ce și-a făcut publică o poză cu buletinul, în care apare cu scobitoarea în gură. 

Un bărbat din Spania a devenit celebru pe internet, după ce și-a făcut publică o poză cu buletinul, în care apare cu scobitoarea în gură.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A pierdut un pariu cu prietenul său cel mai bun și s-a ținut noroc. Ba mai mult, el a avut noroc, pentru că autoritățile i-au făcut o favoare și i-au acceptat dorința. Mai exact, el s-a pozat cu o scobitoare în gură. A vrut, însă, să apară și cu ochelari de soare, însă autoritățile n-au acceptat asta.

"Adevărul este că nu am crezut nici eu că actul meu de identitate va arăta așa până când nu l-am văzut în mâinile mele", a povestit bărbatul din Leonese.

A murit omul care a descoperit calmantul pe care milioane de români l-au luat măcar o dată-n viață!... Noua isterie în România! Tinerii sunt provocați să-și introducă în nas un prezervativ și să-l scoată pe gură...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x