Antena Căutare

De ce au purtat fostele Prime Doamne ale SUA mov la inaugurare. Secretul din spatele ținutelor care au fascinat întreaga lume

Michelle Obama, Jill Biden și Kamala Harris au purtat toate ținute mov la inaugurarea lui Joe Biden. Care e secretul din spatele deciziei.

Colaj Kalama Harris, Michelle Obama si Hillary Clinton Galerie
De ce au purtat cele mai puternice femei din SUA culoarea mov la inaugurarea lui Joe Biden | Profimedia

Vicepreședinta Kamala Harris și fostele Prime Doamne ale Statelor Unite ale Americii, Michelle Obama și Hillary Clinton (ce a fost și Secretarul de Stat al Statelor Unite ale Americii) s-au folosit de-a lungul timpului de garderoba lor pentru a transmite mesaje.

În timpul inaugurării noului președinte al Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, toate cele trei femei puternice au ales ținute în nuanțe de mov, pentru a transmite un mesaj puternic, scrie Harper’s Bazaar.

De ce au purtat Michelle Obama, Kamala Harris și Hillary Clinton ținute mov la inaugurarea lui Joe Biden

În ziua inaugurării lui Joe Biden, ce a avut loc în această săptămână, după evenimentele îngrijorătoare de la Capitoliu de la începutul anului, Michelle Obama, Kamala Harris și Hillary Clinton au decis toate să poarte ținute de culoare mov.

Citește și: Fostele Prime Doamne, în linie la învestirea lui Joe Biden. Detaliul ținutei lui Michelle Obama, care a făcut-o să iasă din tipare

Fiecare a ales o nuanță diferită de mov - culoare care rezultă din combinarea culorilor principalelor partide din Statele Unite ale Americii, albastru pentru partidul democrat și roșu pentru Partidul Republican.

Vezi ținutele mov ale celor mai puternice femei din SUA în GALERIA FOTO

Mai mult, potrivit The Hill, movul reprezintă solidaritate și unitate, un mesaj pe care toate cele 3 femei l-au susținut, mai ales în ultimii ani, sub președinția lui Donald Trump.

Kamala Harris, ce a făcut istorie în Statele Unite ale Americii drept prima femeie de culoare ce ajunge în poziția de vicepreședinte, a ales o rochie mov elegantă pentru ziua ei mare, pe care a asortat-o cu o haină de aceeași culoare, pantofi cu toc și mănuși de piele neagră.

Hillary Clinton a venit îmbrăcată într-unul din costumele ei simbolice, la care a asortat o eșarfă în aceeași nuanță de mov, alături de o haină maro, cu pantofi și mănuși de piele neagră.

Citește și: Cum s-a transformat Michelle Obama la 4 ani de când nu mai e Prima Doamnă a Americii. Imagini recente cu soția lui Barack

Michelle Obama a optat pentru o nuanță mai roșiatică de mov pentru ținuta ei spectaculoasă. Fosta Primă Doamnă a optat pentru pantaloni evazați, o bluză pe gât și un pardesiu lung până la pământ pentru ținuta ei din ziua inaugurării lui Joe Biden.

Planul lui Elon Musk pentru primii muncitori trimiși pe Marte. Ce vor fi obligați oamenii să facă după ce vor ajunge în ... Așa arăta înainte să slăbească, acum e un model renumit în toată lumea. Cum arată Rosie Mercado după ce a pierdut 100 de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x