Antena Căutare

De ce îți alegi iubiții GREȘIT, în funcție de zodie! Eve din Berbec, voi nu vă gândiți înainte să sărutați pe cineva sau să criticați

Cu toții facem alegeri nmai puțin inspirate în dragoste, mai ales femeile. Dar de ce? De data asta, astreke au un răspuns!

Cu toții facem alegeri nmai puțin inspirate în dragoste, mai ales femeile. Dar de ce? De data asta, astreke au un răspuns!

Berbec

Ca Berbec, ești impulsiv. Nu te gândești asupra lucrurilor înainte să săruți pe cineva sau să trimiți un mesaj înfiorător, plin de nervi. Tu faci ce-ți face bine în acest moment, fără să te gândești prea mult la viitor. De aceea te-ai implicat întotdeauna cu bărbați care te pot face să te simți bine sâmbătă noaptea, dar alături de care nu vei rămâne în dimineața zilei de duminică. Ești atrasă de bărbați care nu caută nimic serios pentru că sunt incitanți și ție îți place să te distrezi.

Taur

Odată ce ai început să placi pe cineva, îl vei dori ani de zile. Nu prea ești genul aventurilor. Nu contează cât de mult rău îți face sau dacă te tratează îngrozitor, vei găsi modalități de a te convinge că este potrivit pentru tine. Dacă vrei ceva serios, renunță să te mai arunci în brațele primului bărbat de treabă care îți iese în cale. Ai o mulțime de posibilități în față, așa că e bine să ai opțiunile deschise.

Gemeni

Ești un fluture social, așa că întâlnești mereu oameni care ar putea deveni iubiții tăi. Problema este că nu toată lumea pe care o întâlnești este compatibilă cu tine. Dacă vrei ceva serios, nu mai ieși la întâmplare cu toți tipii pe care-i cunoști în baruri.

Rac

Ești naivă în dragoste, la prima vedere, și îți place să-ți pui scopurile în dragoste pe Social Media. Vrei ca povestea de basm să se adeverească atât de tare, încât te îndrăgostești de orice tip. Dar tu de fapt nu-l placi. Doar îți spui că o faci. Practic, iubești mai mult ideea de a iubi, decât bărbații în sine.

Leu

Știi că ai putea obține orice bărbat îți dorești. De aceea, obișnuiești să mergi după cel mai atractiv tip din încăpere. Dar după cum ți-ai dat seama deja, bărbații frumoși nu sunt întotdeauna și cei mai buni. Uneori bărbații cu un aspect obișnuit sunt cei mai potriviți pentru tine. Dă-le o șansă.

Fecioară

Cauți un bărbat perfect, asta pentru că gândești prea mult. Dar asta nu va fi întotdeauna de bine. Dragostea este irațională. N-are nici un sens. De îndată ce vei găsi pe cineva de care să te lege o chimie, nu trebuie să te mai gândești la lucruri. Doar bucură-te de timpul petrecut cu el, fără să-ți faci griji cu privire la compatibilitatea trecută pe hârtie. Uneori, cele mai bune relații sunt cele pe care nimeni nu le poate înțelege pe deplin.

Balanță

Nu-ți acorzi suficient credit. Doar pentru că ești puțin liniștită și timidă, nu înseamnă că nu ești o partidă bună. Ești. De aceea, nu ar trebui să alegi primul tip la întâmplare. E bine să fii pretențioasă. E bine să fii supărată și să te desparți de el dacă te tratează rău.

Scorpion

Nu crezi că meriți fericirea. De aceea, alegi întotdeauna persoana greșită. S-ar putea să crezi că nu o faci intenționat, dar o parte din tine merge după ei deoarece dorești să închei repede lucrurile. Vrei să te rănești din nou. Dacă vrei ceva serios, fă o pauză de la relații pentru o vreme, până îți dai seama că meriți să fii fericită.

Săgetător

Ești un optimist, și în mod normal, asta e un lucru bun. Cu toate acestea, când vine vorba de relații, ai tendința de a privi lucrurile într-un fel periculos. În loc să te desparți de un tip care te tratează prost, crezi că poți găsi o cale de a rezolva lucrurile. În loc să renunți să te întorci la un tip, crezi că îl poți schimba și-i poți schimba gândurile. Dar dacă vrei ceva adevărat, trebuie să încetezi să te mai concentrezi asupra rezolvării unor lucruri care sunt rupte iremediabil și să începi să găsești lucruri care nu au defecte în primul rând.

Capricorn

Mergi după bărbați independenți, care nu au nevoie de tine în viața lor pentru a se simți compleți, astfel încât întâlnirile să nu stea în calea vieții tale. Bărbații care se pot descurca fără să vorbească cu tine îți vor permite să-ți vezi prietenii și să lucrezi ore suplimentare. Dar chestia e că este posibil să-ți faci timp și pentru un iubit, și pentru job. Așadar, vei fi nevoită să schimbi rutina dacă vrei ceva serios.

Vărsător

Ești creativ, deci ai nevoie de durere pentru a combina scrisul și pictura. Nu te deranjează să te distrugi, pentru că simți că e o parte esențială a vieții, și asta e problema. Dacă vrei ceva real, trebuie să-ți amintești că există mai mult la viață decât suferință. Nu ești destinată să fii tristă. Meriți fericirea.

Pești

Vrei ca persoana pe care o întâlnești să fie iubitul tău și cel mai bun prieten al tău, de aceea încerci să formezi relații cu bărbați pe care îi cunoști deja. Dar asta nu e întotdeauna o idee bună. Mai întâi trebuie să dezvolți o relație romantică și apoi să lași prietenia să se construiască în timp. Unii dintre prietenii tăi sunt meniți să fie doar prieteni.

Sursă: tasta.ro

Fenomenal. Urmele filmate pe Lună care dezvăluie MARELE SECRET! Imaginile CARE DOVEDESC TOTUL!... HOROSCOPUL zilei de 16 noiembrie! O zodie dă piept cu realitatea și alta va primi o veste devastatoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x