Antena Căutare

De ce nu își folosesc membrii familiei regale numele adevărate

Te-ai întrebat vreodată de ce membrii familiei regale din Marea Britanie nu își folosesc numele întreg? Mulți nu știu care e numele real al lui Kate Middleton sau care e primul nume al lui Meghan Markle.

Membrii familiei regale britanice aleg adeseori să fie cunoscuți în public cu alte nume decât cele reale. Chiar și numele pe care le considerăm oficiale sunt, de cele mai multe ori, prescurtări sau chiar porecle.

Membrii familiei regale care preferă să nu își folosească numele adevărat

Uneori, membrii familiei regale din Marea Britanie preferă să folosească prescurtări ale numele lor sau să nu folosească numele mijlociu. De multe ori, numele lor întreg e prea formal, așa că prefera o variantă prescurtată.

Citește și: De ce nu renunță Regina Elisabeta la tron deși are 94 de ani. Nu are legătură cu Prințul Charles

De multe ori, membrii familiei regale primesc mai multe prenume, pentru a-și putea alege unul singur atunci când urca pe tron. Așa a fost cazul tatălui Reginei Elizabeth, George al 6-lea, ce, înainte să urce pe tron, era cunoscut drept Albert sau Bertie (numele întreg Albert Frederick Arthur George).

Kate Middleton

Mulți o cunoscut pe actuala Ducesa de Cambridge, însă puțini stiu că numele ei adevărat nu e Kate, ci Catherine.

Se pare că prescurtarea Kate i-a fost dată de prieteni și familie - și e o prescurtare foarte folosită pentru numele Catherine - așa că Ducesa a preferat să fie cunoscută așa și publicului.

Prințul Harry

Numele întreg al Printului Harry e, de fapt, Henry Charles Albert David, o denumirea mult mai lungă decât cea cu care ne-am obișnuit. Ca urmare, Prințul folosește o poreclă cunoscută pentru Henry - Harry.

Citește și: E prima dată când li se aude vocea. Copiii Printului William cu Kate Middleton, protagoniștii unui filmuleț viral pe internet

Se pare că porecla nu a fost folosită doar de public, ci și de prieteni și familie, încă de la nașterea Prințului.

Meghan Markle

Numele întreg al Ducesei de Sussex e, de fapt, Rachel Meghan Markle, însă a devenit cunoscută prin numele mijlociu. Se pare că Ducesa folosește numele de Rachel în anumite situații, dar preferă Meghan în situații sociale.

Regina Victoria

Faimoasa Regină a Marii Britanii avea, de fapt, un alt prim prenume, pe care puțini îl stiu. Regina Victoria s-a născut Alexandrina Victoria. Se pare că regina a preferat numele de Victoria pentru că era mai potrivit pentru acea perioadă decât Alexandrina și pentru că mama sa voia să i-l schimbe în Elisabeta când ar fi urcat pe tron.

Provocarea care le dă mari bătăi de cap internauților. Tu în cât timp reușești să găsești veverița dintre copaci?... Imaginea publicată de Regina Angliei alături de soțul ei, la aniversarea a 73 de ani de mariaj. Cum s-au fotografiat cei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x