De la bust în sus Pixee Fox pare o femeie obișnuită, dar talia ei atrage toate privirile. Cum arată când stă în picioare

Pentru a își schimba aspectul fizic, Pixee Fox a călătorit peste tot în lume pentru a găsi chirurgi dispuși să o supună procedurilor dorite.

Pentru a își schimba aspectul fizic, Pixee Fox a călătorit peste tot în lume pentru a găsi chirurgi dispuși să o supună procedurilor dorite

Profimediaimages.ro

A reușit și, după 200 de operații estetice, femeia speră să-și realizeze visul de a trăi ca un ”desen animat viu”. Căci acesta este idealul la care visează în timp ce alte tinere de vârsta ei tânjesc după un corp de model.

Ea a cheltuit deja sume imense pe procedurile menite să o facă femeia perfectă, în viziunea sa. Dincolo de operațiile obișnuite, tânăra a ales să-și scoată 6 coaste. Astfel a obținut o talie de 40 centimetri.

Citește și: Cum arată Bence, bebelușul care s-a născut „bătrân”. Micuțul are părul alb și nu suferă de albinism - VIDEO

De ce vrea să arate ca un personaj de desene animate

”Mi-am făcut peste 200 de operații estetice pentru a arăta ca un personaj de desene animate. Obișnuiam să fiu, mai degrabă, un tomboy. Am fost electrician, făceam doar sarcini bărbătești, și acum mă transform dintr-o fată normală într-un desen animat viu”, a declarat ea.

Tânăra a adăugat că nu s-a simțit niciodată umană și s-a perceput întotdeauna mai mult ca un personaj animat. Pentru a o vedea și ceilalți în modul cum ea se simte, a călătorit peste tot în lume pentru a găsi chirurgi plastici care să fie dispuși să o opereze.

”Chiar am fost în toată lumea. Am fost în Iran, India, Istanbul, Coreea, Dubai, Suedia, am fost în toată America”, a mai afirmat Pixxie.

Citește și: Bărbatul de 36 ani care refuză să se întâlnească cu femei mai tinere de 60 de ani. De ce nu vrea să aibă partenere de vârsta lui

Pe lângă îndepărtarea celor șase coaste, Pixee și-a operat nasul ca să arate ca o zână și a apelat la plasticieni pentru a avea urechile ca ale unui elf.

Totuși, de departe, partea corpului care atrage privirile este talia minusculă care contrastează puternic cu bustul generos. ”Sunt mândru de ceea ce am realizat. Cred că este uimitor. Am o față nouă, un corp nou. Este mult”, a mai spus ea.

Citește și: Nannette Hammond, femeia care vrea să fie Barbie în carne și oase. Cum arăta înainte să cheltuie 350.000 lire pe operații estetice

Machiaje de Halloween. Cum să te deghizezi la tine acasă
Halloweenul a prins din ce în ce mai multă popularitate la noi în țară. Deși este o...
Zodii norocoase în ziua de 21 octombrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Astrele vin cu multe vești bune pentru cele trei zodii norocoase în ziua de 21 octombrie 2021....
Parteneri
Tartă cu dovleac copt și nuci. Desertul parfumat al toamnei
Unul dintre cele mai simple, delicioase și aromate deserturi de toamnă este rețeta de tartă cu dovleac copt și nuci. Crusta crocantă din aluat fraged umplută cu o cremă de dovleac copt și un decor frumos din nuci cu semințe de dovleac, transformă acest desert într-un spectacol de toamnă minunat.
Catine.ro
Ultimele știri