Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

Deranjată de partida de amor a vecinei, o tânără a bătut la ușă. Când i s-a deschis a avut un șoc!

Totul s-a petrecut într-o seară, când sătulă de zgomotele ce se auzeau din apartamentul vecin, fata a mers și a bătut la ușă. Când ușa s-a deschis, în casa vecinei a apărut soțul Daniellei

Totul s-a petrecut într-o seară, când sătulă de zgomotele ce se auzeau din apartamentul vecin, fata a mers și a bătut la ușă. Când ușa s-a deschis, în casa vecinei a apărut soțul Daniellei.

Totul părea că merge bine în căsnicia coafezei Danielle Davis, o tânără de 24 de ani care de câteva luni rămăsese însărcinată. Chiar dacă soțul său nu avea un job stabil și își petrecea majoritatea timpului acasă, Danielle era mulțumită și credea că o iubește. Într-o seară, când a ajuns acasă, doamna Davis a dorit să se odihnească, numai că zgomotele venite dinspre apartamentul de-alături erau de-a dreptul deranjante. Vecina ei făcea amor atât de zgomotos încât Danielle și-a luat inima în dinți și a bătut la ușă. În momentul în care vecina a deschis, fata și-a văzut soțul dezbrăcat în patul co-locatarei, iar episodul s-a încheiat cu divorțul celor doi.

Recomandari