Detaliul MACABRU pe care nu îl știai despre Napoleon. A fost îngropat fără penis. Organul lui genital a avut o istorie TULBURĂTOARE

 
+2 click pentru
galerie

Napoleon Bonaparte a fost îngropat fără penis, organul genital fiindu-i desprins de pe trup și devenind obiectul unor tranzacții la prețuri foarte mari. Ca să pună capăt acestei povești, un urolog și profesor a făcut un gest extraordinar. 

În 1977, un investitor a plătit 3.000 de dolari pentru a cumpăra penisul faimosului lider militar și împărat Napoleon Bonaparte.

Potrivit Time Magazine, penisul acestuia măsura 3,81 de centimetri în lungime atunci când a fost cumpărat.

După aceea, organul lui Napoleon a făcut o călătorie de 50 de ani prin lumea occidentală.

„Penisul dobândise un statut de mit”, a spus Tony Perrotet, autor al lucrării „Napoleon's Privates: 2,500 Years of History Unzipped”.

„Penisul era pus într-o cutie din piele și a fost prăjit în aer. Nu a fost pus în formaldehidă”, a mai spus el.

Potrivit lui Perrottet, medicul lui Napoleon a luat penisul în timpul autopsiei lui Napoleon, după ce acesta a murit în 1821 pe insula Sfânta Elena. Împăratul fusese exilat acolo și a murit, cel mai probabil, din cauza unui cancer la stomac.

Doctorul i-a dat penisul unui preot care l-a dus pe ascuns în Corsica, cu scurt timp înainte de a fi ucis. Mai târziu, în 1916, penisul a ajuns în mâinile unui colecționar britanic.

Potrivit lui Perrottet, guvernul francez a refuzat o oportunitate de a cumpăra penisul, așa că acesta a continuat să rătăcească timp de 50 de ani. În 1927, acesta chiar a fost expus în New York de către un dealer american de cărți rare, care l-a cumpărat în anul 1924.

În final, în anul 1927, un urolog și profesor a decis să pună capăt acestei povești notorii a penisului lui Napoleon, cumpărându-l pentru 3.000 de dolari.

Nedorindu-și să mai atragă atenția asupra penisului lui Napoleon Bonaparte, acest profesor, Lattimer, l-a păstrat sub patul lui și a refuzat să îl arate persoanelor care au cerut să îl vadă.

De atunci, au apărut zvonuri conform cărora o altă ofertă a fost făcută pentru cumpărarea penisului la prețul de 100.000 de dolari.

Astfel, dacă Lattimer ar fi decis să se despartă de acest organ, ar fi făcut o investiție mai profitabilă decât sunt cele în companii ca Facebook, Google, Microsoft sau chiar Apple.

De exemplu, pe 18 mai 2012, o acțiune la Facebook a fost evaluată la 38 de dolari. Șase ani mai târziu, pe 7 august 2018, aceasta a fost evaluată la aproximativ 185 de dolari, însemnând un procent de 500% randament al investiției într-o perioadă de șase ani. Astfel, penisul lui Napoleon ar fi de șase ori și jumătate mai profitabil decât Facebook.

După ce Lattimer a murit, în 2007, penisul lui Bonaparte a ajuns la fiica profesorului, Evan. Nu există date care să ateste că în prezent penisul ar fi deținut de altcineva.

Pe 10 mai 2011, Time Magazine a numit penisul lui Napoleon drept unul dintre „cele 10 cele mai faimoase organe furate”.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI