Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Detaliul șocant despre moartea Israelei! Angajaţii ISU au spart uşa apartamentului și au găsit-o fără suflare, în baie: „Era dezbrăcată şi căzută pe podea”

La 70 de ani, femeia de afaceri  și fostă dansatoare Israela a murit.

La 70 de ani, femeia de afaceri și fostă dansatoare Israela a murit. Femeia de afaceri a fost găsită fără viaţă, aseară, în locuința sa, căzută în baie. În ultima vreme, s-a retras din lumea mondenă, mai ales că era divorțată și avea probleme de sănătate, fiind bolnavă de astm.

Paramedicii au găsit-o fără suflare în locuință, căzută pe podea și dezbrăcată.

ISRAELA A MURIT: "La ora 18.30 am fost anunţată de către o bună cunoştinţă a doamnei Israela Vodovoz că nu mai răspunde de aproximativ 4 zile.", povesteşte Rodica Bucur. Avocata Israelei a sunat imediat la 112. Iar pompierii, poliţiştii şi criminaliştii au ajuns în grabă la locuinţa cunoscutei femei de afaceri. După ce angajaţii ISU au spart uşa apartamentului, au găsit-o fără suflare, în baie. Era dezbrăcată şi căzută pe podea. "S-a descoperit că doamna Israela Vodovoz a suferit un accident. Se presupune că nu au fost urme de violenţă sau alte urme de intrare prin efracţie."

ISRAELA A MURIT: Criminaliştii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, iar trupul neînsufleţit a fost dus la Institutul Naţional de medicină Legală pentru necropsie.

Recomandari