Antena Căutare

Dezastru la mormântul lui Arsenie Boca! Locul în care credincioșii își caută liniștea a ajuns o groapă de gunoi și resturi menajere

Imagini incredibile la mormântul părintelui Arsenie Boca. Miile de credincioşi trec pe aici ca să se roage şi să ceară ajutor, dar uită de omenie sau de bun simţ. Nu o să vă vină să credeţi cum a ajuns să arate locul unde se odihneşte Sfântul Ardealului.

Imagini incredibile la mormântul părintelui Arsenie Boca. Miile de credincioşi trec pe aici ca să se roage şi să ceară ajutor, dar uită de omenie sau de bun simţ.

Mănăstirea Prislop a devenit loc de pelerinaj pentru zeci de mii de credincioşi care vin la mormântul părintelui Arsenie Boca în căutarea unor miracole, dar în jurul acesteia este o mizerie de nedeschis.

Vocea lui Arsenie Boca, într-un material incredibil ce îți dă fiori! Singura înregistrare audio cu părintele a ieșit la iveală! (VIDEO)

Pădurile şi dealurile din jur sunt pline de gunoaie, iar zecile de tarabe aşezate după bunul plac al comercianţilor completează acest peisaj dezolant. Nici parcările nu arată mai bine. Deşi au fost aduse tomberoane, mulţi dintre turişti preferă să arunce resturile şi ambalajele pe jos.

Povestea măicuţei Antonia, cea care l-a cunoscut personal pe Asenie Boca: "Aveam 16 ani și... "

Mănăstirea Prislop este o adevărată „mină de aur" pentru reprezentanţii ei, dar şi pentru localnici şi afacerişti. Zona de la ieşirea din satul Silvaşul de Sus şi până la poarta mănăstirii, a devenit una dintre cele mai aglomerate din judeţul Hunedoara. Pe marginea celor 3 km de drum îngust şi plin de gropi au apărut zeci de tarabe, majoritatea înfiinţate ilegal.

A cerut zăpadă şi a primit un amestec aromat delicios cu fructe, nectar, miere şi nuci! Cum s-a născut îngheţata... Închisoarea Doftana, de la glorie la declin! Aici Ceaușescu a devenit bâlbâit! Deținuții nevinovați au aruncat un bleste...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x