Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Dezvăluiri incredibile în cazul românului condamnat la moarte în Malaezia! "Aici este chestia dubioasă..."

Povestea românului condamnat la moarte în Malaezia pentru trafic de droguri s-ar putea schimba radical, după ce tatăl acestuia a făcut dezvăluiri surprinzătoare.

Ionuţ, românul condamnat în Malaezia

dcnews.ro

Povestea românului condamnat la moarte în Malaezia pentru trafic de droguri s-ar putea schimba radical, după ce tatăl acestuia a făcut dezvăluiri surprinzătoare.

Dumitru Gologan, tatăl lui Ionuţ, a acordat un interviu pentru ziarulring.ro:

"Băiatul meu nu a dus acolo în Malaezia droguri, ci de acolo trebuia să le aducă în Germania. El a venit în Malaezia din Filipine. Cine le-a trimis până în Filipine le-a plătit biletele şi de acolo trebuia să le aducă încoace: în Germania, nu în România... nu ştiu”, a declarat Dumitru Gologan.

Veşti importante din partea autorităţilor! Ce se va întâmpla cu românul condamnat la moarte în Malaezia

Fiind întrebat dacă fiul său ştia de existenţa drogurilor, acesta a răspuns clar: “Nu ştia absolut nimic. El ştia că transportă nişte haine de femeie. Ionuţ mi-a zis «Tată, nu ştiu ce s-a întâmplat cu bagajul meu, pentru că am venit din Filipine cu haine de femeie, iar în Malaezia m-a controlat când am ieşit şi am intrat. M-am dus la hotel, am stat o noapte şi, când să mă duc înapoi pe aeroport să plec în Germania, m-a arestat că am droguri în geamantan». Deci acolo în hotel s-a întâmplat ceva", a mai povestit Dumitru Gologan.

Tatăl lui Ionuţ Gologan - Sursa: ziarulring.ro

Cine l-a trimis pe tânărul român de 21 de ani, Ionuţ Gologan, din Germania în Filipine şi de acolo înapoi, via Malaezia?

“Nu ştiu cu cine a plecat, cine i-a dat banii. Băiatul meu nu s-a dus singur. Din Germania s-a dus în Filipine. De acolo, pe troller a avut haine de femeie, rochii, şi, la hotel în Malaezia, când s-au cazat, el s-a trezit pe aeroport că e oprit pentru că are droguri asupra sa. De ce nu l-a găsit pe fiul meu în Filipine? Sau pe aeroport, când a aterizat în Malaezia şi a trecut prin filtru bagajele? De nu l-a găsit când a intrat în Malaezia şi s-a dus la hotel şi, pe urmă, de la hotel, când a mers la aeroport să vină spre Germania, l-a găsit?!... Deci aici este chestia dubioasă. Că el, la hotel, o fi adormit, o mai fi stat cu unul, doi în cameră, i-au băgat ăia drogurile în bagaje şi i-au zis: «Hai, măi, du-te!...”. Ăia au scăpat şi l-a luat pe băiatul meu. Probabil că aveau şi ei asupra lor şi i-au băgat lui... Nu pot să vă spun că nu a putut nici el să-mi explice prea mult”, a mărturisit bărbatul.

Srusa: ziarulring.ro

Recomandari