Antena Căutare

Din închisoare, direct pe paginile revistelor. Cel mai sexy pușcăriaș se lansează în modelling

Pentru Jeremy Meeks, intrarea în pușcarie a fost unul dintre cele mai bune lucruri ce i se puteau întâmplă. Fotografia sa realizată de autorități i-a deschis porțile în industria modei și, acum, după cei doi ani ispășiți în spatele gratiilor, va deveni model, scrie elpais.com.

Pentru Jeremy Meeks, intrarea în pușcarie a fost unul dintre cele mai bune lucruri ce i se puteau întâmplă. Fotografia sa realizată de autorități i-a deschis porțile în industria modei și, acum, după cei doi ani ispășiți în spatele gratiilor, va deveni model, scrie elpais.com.

Jeremy Meeks este unul dintre cei patru bărbați arestați într-o serie de raiduri în Stockton, California, după mai multe jafuri încheiate cu schimburi de focuri.

Pielea sa creolă, ochii albaștri ca marea și corpul bine lucrat l-au propulsat din închisoare direct pe podium. Frumușelul a fost ales drept imaginea produselor echipei NBA Golden State Warriors.

De asemenea, nu a uitat să le mulțumească tuturor pentru sprijinul acordat, pe perioada detenției: "Vreau să mulțumesc familiei mele și lumii întregi pentru sprijini și rugăciuni. Sunt copleșit de ceea va urma. Sunt pregătit", a scris Meeks, într-un mesaj postat pe contul sau de Instagram.

Meeks a semnat un contract cu agenția White Cross Management, care îi va călăuzi primii păși în lumea modei. "N-am crezut niciodată că lumea mă va recunoaște după înfătișare, mă simt binecuvântat și foarte recunoscător", a declarat el ziarului Daily Mail.

Jeremy Meeks a fost catalogat de rețelele de socializare cel mai sexy deținut din lume, astfel încât numele și imaginea să au devenit celebre, dincolo de motivul pentru care a făcut puscărie. Meeks a fost arestat în 2014 și a fost condamnat la 27 de luni de închisoare.

În martie, așa cum a anunțat el însuși, a fost eliberat iar acum se pregăteste să-și inceapă carieră de fotomodel, relatează ziarul spaniol La Vanguardia, citat de agerpres.ro.

Scris în stele să fie fericiți în viață! Acestea sunt singurele zodii care au relații lungi și frumoase!... Bora Bora e amintire! Se deschide prima stațiune exotică din România: un sat de vacanță plutitor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x