Antena Căutare

”Doamne, când i-am auzit primele cuvinte am simțit fiori în tot corpul!” Prietenul necuvântător a ajutat-o să vorbească! Povestea emoționantă a fetiței născută mută

Vă invităm să faceți cunoștință cu Amber și cu măgărușul ei de... terapie. Amber și Shocks, așa cum se numește animăluțul, au avut un început dur în viață.

Vă invităm să faceți cunoștință cu Amber și cu măgărușul ei de... terapie. Amber și Shocks, așa cum se numește animăluțul, au avut un început dur în viață.

Pe Shocks l-au salvat cei de la Poliția Animalelor, după ce l-au găsit cu o frânghie legată în jurul gâtului și cu trupul acoperit de răni. Dacă iubești animalele, vei plânge. A ajuns într-un adăpost, acolo unde a întâlnit-o pe Amber.

Fetița s-a născut înainte de termen și a fost supusă unei intevenții chirurgicale, scrie boredpanda.com. Pentru ea, speranța de a vorbi vreodată a fost pusă în alte operații. Ideea de a face terapie cu ajutorul unui animal de companie a fost acceptată imediat de către părinții micuței.

”Am văzut imediat cum s-a creat o legătură între ei. Am privit ochișorii fericiți ai fetiței mele”

Aici începe povestea. Când Amber și sora ei s-au născut prematur, ea a trebuit să fie supusă unei operații care să-i salveze viața, dar care i-a tăiat fluxul de aer din acordurile ei vocale și a făcut-o mută. Totul a început să se schimbe când l-a întâlnit pe Shocks. "A fost chestiune de moment. Am văzut imediat cum s-a creat o legătură între ei”, a mărturisit mama lui Amber.

Mușchii feței i-au devenit mai puternici și sănătatea ei s-a îmbunătățit vizibil. După ceva timp de la începutul terapiei, Amber avea programată o altă operație care trebuia să-i aducă înapoi capacitatea de a vorbi.

S-au vindecat unul pe celălalt: ”Te iubesc, Shocky!”

Miracolul s-a întâmplat. Operația a reușit, iar măgărușul, prietenul ei cel mai bun, a fost acolo când Amber a rostit cele dintâi cuvinte: "Te iubesc, Shocky", s-a auzit, timid, din glasul necunoscut de nimeni până atunci al fetiței. "Aș spune că s-au vindecat unul pe celălalt", a spus mama lui Amber, cu lacrimi în ochi.

O femeie dependentă de sport face câte opt ore de exerciții fizice în fiecare zi! Cum arată la 39 de ani!... O tânără a cheltuit o avere ca să se transforme într-o păpușă de plastic! Privești și te minunezi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x