Antena Căutare

„Tati a murit cu trei ani înainte ca mami să ne nască!”. O femeie a îndeplinit cel mai mare vis al soțului ei răpus de cancer. „I-am promis. Ne-am iubit enorm!” – Foto

O femeie din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord a rămas însărcinată cu soțul ei, la trei ani de la moartea acestuia, și a născut doi băieți gemeni.

„Tati a murit cu trei ani înainte ca mami să ne nască!”. O femeie a îndeplinit cel mai mare vis al soțului ei răpus de cancer. „I-am promis. Ne-am iubit enorm!” – Foto Galerie
„Tati a murit cu trei ani înainte ca mami să ne nască!”. O femeie a îndeplinit cel mai mare vis al soțului ei răpus de cancer. „I-am promis. Ne-am iubit enorm!” – Foto

Femeia, Lucy Kelsall, acum în vârstă de 37 de ani, din Bristol, s-a căsătorit, în 2012, cu David, atunci în vârstă de 45 de ani.

La doi ani după nuntă, au aflat că el are cancer la gât. Ea i-a promis bărbatului că îl va face tată, indiferent de cât de crudă ar urma să fie soarta lui.

Soțul ei a murit în 2017. Femeia, manager al unui centru comunitar, a născut doi băieți gemeni, în urmă cu zece zile, după ce al doilea tratament in vitro – și ultima ei șansă - a avut succes. Și-a numit copiii David și Samuel.

„Cu câteva zile înainte ca soțul meu să moară i-am spus că tot îi voi naște copiii. A fost atât de fericit! A părut atât de mândru! Ar fi fost un tată grozav. Unul dintre copii are picioarele lungi ale lui David, iar celălalt are ochii lui verzi”, a spus femeia, emoționată.

„Tati a murit cu trei ani înainte ca mami să ne nască!”. O femeie a îndeplinit cel mai mare vis al soțului ei răpus de cancer. „I-am promis. Ne-am iubit enorm!” – Foto

Lucy Kelsall și gemenii ei

Mama bărbatului răpus de cancer a crezut că nu va mai putea fi bunică vreodată

Mama bărbatului răpus de cancer s-a declarat încântată că a devenit bunică, dar și că numele familiei ei va fi dus mai departe. Ea a povestit că crezuse că acest vis al ei va rămâne neîmplinit.

„Micuțul David arată ca fiul mei, iar Samuel arată ca mama lui. Lucy este o femeie minunată. Ea și fiul meu s-ai iubit enorm”, a spus bunica gemenilor.

„Am 27 de ani și mor de cancer. Îmi mai doresc un singur lucru, pentru cei doi copii ai mei”. Ce plan emoționant și-a făcut o mamă tânără, înainte de moarte!

La rândul ei, Lucy a povestit că mariajul ei cu David a fost „incredibil”. „Nu am avut nicio ceartă, în șase ani. Toată lumea a fost impresionată de relația noastră. În 2014, a început să aibă o durere în gât ce nu a mai dispărut, iar după câteva luni, a fost diagnosticat cu cancer. A trebuit să învăț să citesc pe buze, pentru că, la un moment dat, nu a mai putut vorbi”, a spus ea.

O jurnalistă a aflat că are cancer, după ce a primit un mesaj de la un telespectator. „Acestea au fost semnele pe care le-a văzut la mine!”

Femeia a mai spus că le va povesti copiilor despre tatăl lor în fiecare zi, astfel încât el să facă parte din viața lor. Ea a mai dezvăluit că a salvat o parte din cenușa lui, pentru ca băieții să o împrăștie atunci când vor crește.

Fenomen astronomic uimitor pe cerul României. Perseidele vor putea fi observate în această seară, într-un anumit interva... Și tu ai litera M în palmă? Uite ce dezvăluie asta despre tine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x