Antena Căutare

Doi părinți și-au pierdut copilul, dar când au privit pozele polițiștilor au văzut ce „minune” a apărut lângă băiat. Ce a urmat

Un copil în vârstă de trei ani a dispărut de acasă și familia a cerut ajutorul polițiștilor. Atunci când au privit imaginile surprinse de elicopterul care a survolat zona și a găsit băiatul, părinții au fost convinși că trăiesc o minune. Ceea ce a apărut în imagini a dat fiori tuturor.

imagine cu un baiat in natura Galerie
Când au văzut pozele făcute de polițiști cu fiului lor pierdut, părinții au fost uimiți când au observat ce a apărut în imagine | sursa foto: Profimedia

Un băiețel în vârstă de doar 3 ani din satul Putty, aflat la 150 de kilometri de Sidney (Australia) s-a pierdut și a supraviețuit, timp de trei zile, într-o zonă pustie și plină de pericole. Cu ajutorul poliției, familia a reușit să-l găsească pe micuț.

Atunci când au privit însă imaginile surprinse de elicopterul care a survolat zona și a găsit copilul, părinții au văzut „minunea” ce a apărut lângă băiat. Întâmplarea a făcut rapid înconjurul lumii și a devenit virală, stârnind numeroase reacții în rândul internauților.

Când au privit imaginile surprinse de elicopterul poliției, părinții unui copil pierdut au văzut „minunea” ce a apărut chiar lângă cel mic

Întâmplarea petrecută în Australia a făcut rapid înconjurul lumii și a sâtrnit numeroase reacții în rândul internauților.

Micuțul AJ Elfalak s-a pierdut la începutul lunii septembrie a acestui an și părinții au făcut tot ce le-a stat în putință ca să-l găsească pe cel mic. Văzând că băiatul este de negăsit, familia a mers la poliție ca să declare dispariția și să ceară ajutor.

Citește și: O mamă a privit ecografia bebelușului său și a descoperit ceva complet neașteptat. Ce a apărut în imagine a lăsat-o fără cuvinte

Oamenii legii au folosit inclusiv elicoptere pentru a survola zona satului Putty și, după trei zile, polițiștii l-au găsit stând în niște tufișuri. I-au făcut imediat fotografii pentru anchetă, dar ceea ce a apărut în poze este de-a dreptul uluitor.

Atunci când au privit imaginile surprinse din elicopter, părinții celui mic au observat, chiar în apropierea acestuia, că a apărut ceea ce părea să fie un înger, în opinia lor. Și fiindcă sunt creștini ortodocși (aparținând de Biserica Coptă), oamenii au ales să creadă că băiatul lor a avut de-a face cu o adevărată „minune” ce l-a protejat în toate cele trei zile în care a fost pierdut.

„AJ este bine acum, este sănătos, fericit, are doat câteva tăieturi și zgârieturi, dar nimic grav”, a dezvăluit mama acestuia, potrivit celor de la dailymail.co.uk.

Familia este acum mai mult decât fericită de faptul că l-a găsit pe cel mic teafăr și nevătămat. Privind din nou imaginile surprinse din elicopter, cei doi părinți sunt ferm convinși de faptul că în poză apare imaginea unui înger și că acesta este, de fapt, protectorul copilului. Imaginile au ajuns imediat pe internet și au stârnit numeroase reacții în rândul internauților. Unii au fost de părere că este vorba despre o adevărată „minune”, în timp alții au considerat că este vorba doar despre o iluzie optică.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O tânără a pus o poză cu ea la cină, dar totul s-a transformat într-o situație greu de imaginat. Ce a urmat pe Instagram...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x