Antena Căutare

Doi soți au cumpărat o casă fără să o verifice înainte și abia apoi au descoperit ce „secret” ascunde locuința. Peste ce au dat

Doi soți au decis să cumpere o casă, dar nu au făcut o inspecție amănunțită a acesteia înainte. Nu mică a fost surpriza noilor proprietari atunci când au descoperit ce „secret” se ascunde în locuință.

imagine cu o casa veche Galerie
Un cuplu a cumpărat o casă veche și apoi i-a descoperit „secretul” din ziduri | sursa foto: Shutterstock

Un moment fericit în viața oricărei familii este acela în care își cumpără o locuință mult dorită. Doar că, pentru Sara Weaver și soțul său, această întâmplare a venit la pachet și cu o surpriză de proporții.

Fără să facă o inspecție cât mai în detaliu a locuinței, cei doi americani au decis să achiziționeze casa din Philadelphia. La scurt timp după ce s-au mutat, aceștia au descoperit ce „secret” se ascunde în ziduri.

Doi soți au cumpărat o casă și apoi au descoperit ce se ascunde în pereții locuinței

Experții în imobiliare spun că, atunci când un client dorește să achiziționeze o locuință, este necesară o expertiză sau o inspecție făcută de un specialist capabil să vadă acele lucruri pe care vânzătorul le ascunde de ochii cumpărătorilor.

Totuși, Sara Weaver și soțul său au decis să economisească niște bani și să sară astfel peste această etapă de verificare.

Citește și: A băgat mâinile goale într-un stup de albine. Ce s-a întâmplat după i-a uimit pe toți

Ceea ce i-a încântat pe cei doi soți din Statele Unite ale Americii a fost dimensiunea casei, dar și a terenului generos din jur. Au aflat că respectiva locuință a fost construită în anul 1872, așa că au intuit faptul că urmează să facă niște investiții pentru reparații și renovări. Însă ceea ce a urmat i-a luat complet prin surprindere.

La scurt timp după ce au cumpărat casa, în decembrie 2020. În treacăt, fostul proprietar le-a menționat faptul că în pereții locuinței și-au făcut culcuș niște albine. Fiindcă era iarnă și insectele erau în stare de amorțire, femeia nu a observat ceva care să o îngrijoreze și a crezut că acest detaliu poate fi trecut cu vederea și rezolvat simplu și rapid.

Citește și: VIDEO! Cea mai curajoasă femeie din lume dansează cu 10.000 de albine pe ea. Niciuna nu o înțeapă

Situația a început însă să se complice atunci când vremea a început să se încălzească și, odată cu ea, să se trezească din amorțire și albinele. Pe măsură ce zilele au trecut a ieșit la iveală și ce „secret” ascundea casa în tot acest timp.

Geamurile au început să se murdărească tot mai mult și femeia a crezut că este praf, dar apoi a realizat că sunt urme de ceară și de miere. Cu ajutorul unui specialist, cei doi soți au aflat că în pereții locuinței există aproximativ 450.000 de albine, arată cei de la mirror.co.uk.

Acestea au fost înlăturate și duse la o fermă. Pentru această operațiune și pentru o parte din reparații, americanii au plătit câteva mii de dolari. Se pare că albinele au decis să își facă un cuib în pereții casei în urmă cu 35 de ani și astfel au ajuns la o colonie de aproximativ jumătate de milion de exemplare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Femeia care refuză cu vehemență să cumpere cadouri pentru copiii vitregi. Care e motivul și ce spune soțul despre atitud... O mamă a privit ecografia bebelușului său și a descoperit ceva complet neașteptat. Ce a apărut în imagine a lăsat-o fără...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x