Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Au vrut să moară împreună, după 50 de ani de căsnicie! „A făcut tot ce a putut ca ei să îi fie bine. Nu puteau trăi unul fără altul” – Foto

Un soț și o soție din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord au vrut să moară împreună, în apartamentul lor, după 50 de ani de căsnicie.

Geoffrey și Ida Platt.

Geoffrey, în vârstă de 89 de ani, și Ida Platt, în vârstă de 90 de ani, au luat supradoze de paracetamol, în luna mai, în apartamentul lor din Swinton, Lancs. Doar că nu le-a reușit așa cum sperau.

Autoritățile au descris cuplul care a vrut să moară împreună drept „Romeo și Julieta” din zilele noastre.

Femeia a murit din cauza supradozei de paracetamol, la șase zile după tentativa de suicid, dar bărbatul și-a revenit.

Citește și: Cerere în căsătorie la cele mai înalte standarde! A trimis inelul de logonă în spațiu, pentru aleasa inimii lui! VIDEO

Totuși, Geoffrey nu a putut accepta să trăiască fără soția lui, așa că a mai făcut o încercare de suicid, ce i-a reușit.

Geoffrey Platt a fost găsit spânzurat în locuința lui. S-a sinucis după ce a așteptat ca nepoata lui, care îl îngrijea, să plece într-o vacanță în Franța.

Au călătorit prin lume, deși ea suferea de sindrom de stres posttraumatic

Nepoata celor doi soți care au vrut să moară împreună a spus că mătușa ei era „o femeie inteligentă, artistică și creativă, perfectă” pentru unchiul ei, care era un bărbat „intens, cu opinii bine conturate”.

Citește și: Dragoste în vremea coronavirusului! Cea mai tristă nuntă! Cum și-au spus „da” un mire și o mireasă! Video

Tot ea a mai spus că cei doi soți care au vrut să moară împreună, după 50 de ani de căsătorie, au călătorit prin lume, deși ea suferea de sindrom de stres posttraumatic. Ida Platt a suferit un accident minier în Noua Zeelandă, în tinerețe, motiv pentru care a început să audă voci și să aibă coșmaruri.

În urmă cu câțiva ani, starea ei de sănătate s-a deteriorat – a avut nevoie de un stimulator cardiac și de câteva intervenții chirurgicale la ochi.

„Geoff avea o singură misiune în viață – aceea de a o menține pe Ida în viață. El încerca să dea timpul înapoi și să o facă să se simtă bine din nou”, a mai spus nepoata celor doi.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro