Antena Căutare

Doi tineri au făcut scufundări și au dat peste o creatură cu o gură uriașă. Ce era, de fapt, gigantul subacvatic

Alice și David Edgar sunt soț și soție și au avut parte de o vacanță de neuitat în Maldive. În timp ce făceau scufundări, au dat peste un gigant al oceanelor și au fost încântați să realizeze fotografii deosebite.

Colaj cu Rechinul Pelerin Galerie
Doi tineri s-au fotografiat în prezența unui Rechin Pelerin | Profimedia

Alice și David Edgar au realizat mai multe fotografii uimitoare, în timp ce făceau scufundări în vacanța petrecută în Maldive. Cei doi s-au fotografiat în prezența unui rechin pelerin. În ciuda mărimii considerabile, rechinul pelerin nu reprezintă un pericol pentru oameni, pentru că nu este agresiv, așa că cei doi tineri căsătoriți au putut avea parte de momente de neuitat, având în vedere că au reușit să se apropie atât de mult de un gigant al oceanelor.

Într-una dintre imaginile realizate de cei doi, rechinul-pelerin apare cu gura imensă deschisă, ceea ce-l face să pară o creatrură ciudată. În celelalte fotografii se observă că în apropierea lui Alice un rechin pelerin înoată nestingherit.

Citește și: ”Creatura” cu un aspect neobișnuit, care i-a speriat pe localnici. Puțini și-au dat seama ce este și de ce are atâtea ”tentacule”

Doi tineri căsătoriți s-au fotografiat în prezența unui Rechin Pelerin

Cei doi aventurieri nu au fost în pericol în timpul scufundării, pentru că acești rechini pelerini nu sunt agresivi cu oamenii, deși în unele fotografii pare că rechinul îi poate înghiți cu totul pe cei doi.

Citește și: Cristina Ryan, femeia care jura că a văzut un mic dinozaur în curtea ei. Ce au surprins camerele de supraveghere ale locuinței

Rechinul Pelerin (basking shark) este al doilea cel mai mare rechin din lume, după rechinul Balenă. Totodată, rechinul Pelerin este una dintre cele trei specii de rechini care mănâncă plancton, împreună cu rechinul Balenă și rechinul Megamouth. Rechinul Pelerin ajunge, de regulă până la o lungime de 8 metri și este maro-cenușiu, cu pielea pătată.

Rechinii Pelerini au fost vânați de multe ori pentru aripioarele lor masive, fapt pentru care populația acestei specii a scăzut considerbil în secolul al XX-lea și nu și-a mai revenit până în prezent, din cauza reproducerii scăzute, potrivit foxnews.ro.

Citește și: O „creatură misterioasă suspendată în copac” i-a făcut pe localnici să stea cu ferestrele închise de frică. Ce era de fapt

Rechinul Pelerin se hrănește în mare pare cu zooplancton și nu hibernează. Exploratorii subacvatici îl găsesc mai des în timpul verii, pentru că iarna obișnuiește să înoate la adâncimi mai mari.

Cercetătorii detectează rar această specie de rechin, având în vedere că populația a scăzut considerabil.

Lumea subacvatică este plină de mistere, iar oamenii sunt surprinși când descoperă creatrui marine cu fel de fel de forme și culori.

Anul trecut, doi tineri care se aflau în caiac, în Australia, au încremenit de spaimă în momentul în care au realizat că pe vâsla lor se afla un pește-piatră.

Danniella Westbrook, celebra actriță, arată acum complet schimbată. Din ce cauză i s-a schimbat înfățișarea... Panică la staţia de metrou Basarab. Călătorii au fost evacuaţi prin tunel, după ce o garnitură s-a oprit. Precizările Me...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x