Antena Căutare

Doi tineri vegani și-au înfometat copilul: ”Avea ochii scoși din orbite și i se vedeau coastele!” Cu ce au înlocuit laptele praf

Doi tineri, părinții unui copil de cinci luni, sunt acuzați că și-au înfometat bebelușul după ce au înlocuit laptele praf cu o altă ”formulă de lapte”. 

Doi tineri, părinții unui copil de cinci luni, sunt acuzați că și-au înfometat bebelușul după ce au înlocuit laptele praf cu o altă ”formulă de lapte”.

Julia French, în vârstă de 20 de ani și Robert Buskey, de 31 de ani, sunt părinții unui copil de cinci luni de zile, iar acum sunt în centrul unui scandal colosal, după ce au fost acuzați că și-au înfometat până la moarte bebelușul, pe care l-au hrănit cu o ”formulă de lapte bazată pe cartofi”.

Conform New York Post, bebelușul cântărea puțin peste 3,8 kilograme atunci când a fost descoperit de autorități, el având cu 500 de grame mai puțin decât la naștere.

Acum, cei doi tineri sunt acuzați de neglijarea copilului și au fost arestați. Bebelușul se află într-un spital din Florida și este în afarea oricărui pericol. Ba mai mult, de când a fost preluat de autorități, el a luat în greutate mai bine de 500 de grame.

Potrivit unor asistenți sociali, bebelușul avea ochii ieșiți din orbite și i se vedeau coastele, atunci când a fost găsit de autorități.

”N-am văzut niciodată un copil la acest nivel, atât de aproape de o posibilă moarte”, a declarat detectivul Lauren Watson.

Părinții, în schimb, nu au explicat de ce au înlocuit laptele praf cu o altă formulă. Cei doi tineri au fost arestați, iar autoritățile investighează cazul.

Rugăciunea femeii însărcinate se rostește înainte de culcare. Preoții spun că îl va păzi pe prunc de rele... ”Războiul Stelelor” e mai real ca niciodată! În Franța, duelul cu sabia laser a devenit oficial!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x