Antena Căutare

Două tinere au fost schimbate la naștere, fiindcă asistentele nu au fost atente. Ce au decis mamele când au aflat adevărul

Două tinere au fost schimbate între ele la naștere, dintr-o greșeală făcută de asistentele medicale de la o maternitate. Decizia pe care au luat-o mamele fetelor este una de-a dreptul surprinzătoare.

Caterina (stânga) and Melissa (dreapta), fetele care au fost inversate la nastere Galerie
Două copile au fost inversate la naștere și povestea lor a evoluat în cel mai neașteptat mod posibil | facebook

Aceasta este incredibila poveste de viață a unor tinere pe nume Caterina Alagna și Melissa Fodera. Cele două două născut în urmăn cu 23 de ani, chiar în noaptea de Revelion.

Atunci, asistentele medicale au fost neatente și, din greșeală, au schimbat bebelușii între ei. Abia după trei ani, mamele au aflat adevărul, iar decizia pe care au luat-o a fost una complet neașteptată.

Ce au făcut două mame, după ce au aflat că bebelușii lor au fost schimbați la maternitate

Oricât de greu ar părea de crezut, această poveste s-a petrecut în urmă cu 23 de ani, atunci când două femei au născut la maternitatea din Mazara del Vallo din Sicilia (Italia). Când au venit pe lume, Caterina Alagna și Melissa Fodera au fost schimbate la naștere, din greșeala asistentelor care tocmai sărbătoreau Anul Nou. Practic, fără voia lor, mamele au făcut schimb de fete.

Citește și: Tripletele care nu își pot găsi parteneri. Care e motivul pentru care cele trei surori, Sherena, Kayley și Elise, nu au iubiți

Timpul a trecut și, trei ani mai târziu, ceva cu totul și cu totul neașteptat s-a întâmplat. Marinella Alagna (51 de ani) aștepta să își ia fiica, pe Melissa, de la grădiniță atunci când atennția i-a fost atrasă de o altă copilă. Practic, respectiva fetiță (chiar Caterina) semăna izbitor de mult cu celelalte două fiice ale sale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Văzând acest lucru, cele două familii ale fetelor au decis să facă un test AND și astfel a ieșit la iveală un detaliu cu totul și cu totul neașteptat: Marinella Alagna nu era mama biologică a Melissei, ci a Caterinei, fata care i-a atras atenția în curtea grădiniței. Melissa, în schimb, o avea drept mamă biologică pe Gisella Fodera. Acesta a fost momentul în care femeile și-au dat seama că amândouă au născut de Revelion și că asistentele le-au încurcat copii.

Citește și: Ea e femeia care a născut gemeni la 74 de ani. Ce a anunțat Erramatti Mangayamma, după ce a devenit cea mai bătrână mamă din lume

Fiindcă trecuseră deja trei ani de la incident, mamele s-au gândit ce ar putea face într-o asemenea situație. Au convenit să pună binele copiilor mai presus de orice, așa că cele două familii au început să petreacă tot mai mult timp împreună, ba chiar au ajuns să se mute sub același acoperiș. Apoi, când au simțit că a venit momentul, părinții au făcut schimb de copii. Totuși, doar trei luni au putut sta departe unii de ceilalți. Fiecare mamă își iubea atât copilul natural, cât și pe cel pe care l-a crescut timp de trei ani, așa că ambele femei au decis că cel mai bine e ca fetele să crească precum niște surori, arată cei de la dailymail.co.uk.

Abia la vârsta de opt ani, Caterina Alagna și Melissa Fodera au descoperit adevărul despre relația lor, dar nimic nu le-a oprit să fie cele mai bune prietene. Au ajuns chiar să stea în aceeași bancă la școală și să petreacă împreună cele mai importante evenimente din viața lor.

Povestea lor a devenit ulterior și subiect de film și de carte și oameni din întreaga lume au fost impresionați de această întâmplare.

Invitații care au lipsit de la o nuntă au primit acasă un plic neașteptat. Ce au făcut mirele și cu mireasa, după petrec... Previziuni pentru anul 2022 oferite de un celebru numerolog. Ce semnificație are anul și care sunt predicțiile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x