Antena Căutare

Doza de râs, cu Bodi Imită! Cine este parodiantul vedetelor

Dacă am spune Bogdan Stan probabil nu aţi ştii imediat la cine facem referire. Dar dacă vă spunem "Bodi Imită", cel puţin utilizatorii de Instagram ar recunoaşte imediat personajul. Este un fel de Celeste Barber de România. Pe scurt, un tânăr care a dus imitaţia la rang de artă!

Pentru a o imita pe ducesa de Cambrige şi pălăria ei roz. Bodi a avut nevoie doar de o farfurie şi puţin bacon. În locul accesoriilor lui J Balvin, Bodi şi-a pus nişte brăduţi de maşină iar poza a ieşit.aproape.identică. Iar ca să imite apariţia excentrică a lui Lady Gaga, Bodi a folosit un mop. Totuşi, cel mai greu i-a fost să o imite pe.

Munca lui a fost recompensată, însă. Chiar şi artiştii internaţionali au distribuit colajele realizate de el.

În urmă cu doi ani, inspirat de Celeste Beber, Bodi s-a apucat de parodie. Peste 60 mii de oameni îi urmăresc contul. Şi, dacă ar fi să îl întrebăm ce îşi mai doreşte acum, după ce a atins atâta popularitate, ne-ar spune că ar vrea să primească un răspuns de la.

O nouă planetă locuibilă, descoperită de NASA! Cum arată și cât de mult seamănă cu Pământul! FOTO... „Am văzut oameni gătind și mâncând un copil”. După ce a scăpat din lagărele de concentrare a jurat că îi va găsi pe cei ...
Cum știi dacă cineva e atras cu adevărat de tine, în funcție de zodie
De cele mai multe ori, între un bărbat și o femeie, o relație poate începe doar dacă cei...
Horoscopul zilei de 28 martie 2023. Taurii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 martie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Salată de fasole boabe, cu ceapă și roșii cherry
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x