Antena Căutare

Dragostea ține cont de... ZODII! Iată care sunt cele mai compatibile cupluri de semne astrale

Nepotrivirea de caracter, motivul pentru care atâtea cupluri se despart, arată că pe lângă iubire, compatibilitatea este vitală pentru viitorul oricărei relaţii.

Nepotrivirea de caracter, motivul pentru care atâtea cupluri se despart, arată că pe lângă iubire, compatibilitatea este vitală pentru viitorul oricărei relaţii. Zodiile pot fi cuplate în perechi perfect compatibile, dar şi incompatibile, în funcţie de trăsăturile lor definitorii.

Aşa că nu îţi rămâne decât să găseşti zodia cu care te potriveşti cel mai bine.

Iată ce perechi de zodii se bucură de o compatiblitate perfectă în relaţia de cuplu!

Balanţă şi Berbec

Berbecul este o fire temperamentală, aşa că îi este greu să găsească armonia într-o relaţie. Balanţă este singura zodie capabilă să îl echilibreze, pentru că are acel tact care merge la inima Berbecului. De ce ar vrea Balanţa să fie implicată într-o astfel de relaţie? Pentru că Berbecul are ceea ce îi lipseşte ei: puterea de decizie. El îi oferă imboldul de care are nevoie pentru a acţiona. De aceea, relaţia dintre un Berbec şi o Balanţă nu va fi niciodată afectată de certuri sau plictiseală.

Taur şi Scorpion

Relaţia dintre un Taur şi un Scorpion este una benefică pentru amândoi. Scorpionul este cel mai suspicios semn zodiacal, care, de cele mai multe ori nu are încredere nici în umbra lui. Taurul câştigă în timp încrederea Scorpionului, nu prin gesturi romantice, caracteristice mai degrabă unui Rac, ci prin firea responsabilă şi gândirea matură, lucruri care atrag respectul Scorpionului. Cel din urmă ştie cum să îl motiveze pe Taur, dar şi cum să îi ofere acea afecţiune profundă de care Taurul are nevoie.

Săgetător şi Gemeni

Săgetătorul şi Gemenii fac echipă bună atât în plan fizic, cât şi mental, provocându-se reciproc. Amândoi au nevoie de provocări pentru a simţi motivaţia de sta alături de cineva. Vestea bună este că ambele zodii sunt capabile să îşi menţină una alteia interesul treaz. În timp ce Săgetătorul este spontan, lucru agasant pentru alte zodii, Gemenii sunt curioşi din fire şi apreciază surprizele venite din partea Săgetătorului. Între cele două zodii distracţia este maximă, iar reproşurile nule.

Rac şi Capricorn

Racul şi Capricornul sunt zodiile care formează cea mai frumoasă căsnicie. Racul este un familist convins, care visează la sufletul pereche cu care să trăiască fericiţi până la adânci bătrâneţi. Îl va copleşi pe Capricorn cu afecţiune şi va avea grijă să nu îi lipsească nimic în plan emoţional. Capricornul este o fire rezervată şi are nevoie de un partener devotat, care să îşi manifeste deschis iubirea, pentru a-l încuraja şi pe el să facă la fel. Capricornul este raţional şi practic, aşa că îi asigură Racului siguranţa financiară de care are nevoie. Nu le lipseşte nimic cât timp sunt împreună.

Vărsător şi Leu

Vărsătorul are idei nonconformiste legate de relaţii, iar Leul se simte tentat să intre într-o relaţie inedită, din care simte că are de învăţat. Leul este preocupat de propria persoană, aşa că un partener original precum Vărsătorul îl face să se mândrească cu compania în care este văzut, dar şi să lupte pentru centrul atenţiei, lucru care îl stimulează, pentru că adoră competiţia. Vărsătorul apreciază la Leu curajul de a-şi afişa fără reţineri nevoia de a fi în centrul atenţiei, pentru că detestă oamenii linguşitori care confundă fericirea cu acceptarea din partea celorlalţi.

Fecioară şi Peşti

Peştii şi Fecioara se completează perfect. În timp ce Fecioara are un spirit critic dezvoltat, Peştii sunt deosebit de empatici, aşa că Fecioara rareori va simţi că are motive să critice acest nativ. La rândul ei, Fecioara, maestră a aparenţelor, este capabilă să menţină vie fantezia cu care Peştii trăiesc o relaţie. Fecioara se va apropia cel mai mult de perfecţiune în viziunea Peştilor, care au nevoie de o relaţie de cuplu ca-n poveşti.

VEZI ȘI: Care sunt cele mai incompatibile cupluri de zodii

Aşa ceva mai vezi doar în filme! TOP 5 cele mai ciudate clădiri din lume!... VIDEO UIMITOR! S-a deschis un club pentru copiii sub 12 ani în New York...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x