Antena Căutare

Dumnezeu l-a înzestrat cu un dar special! El e cel mai puternic preot din lume! Mişcă un avion de 189 de tone

Între două botezuri şi o nuntă, un preot din Canada îşi petrece timpul într-un mod incredibil. Îşi lasă deoparte sutana, trage aer în piept şi doboară record după record!

Dumnezeu l-a înzestrat cu un dar special! El e cel mai puternic preot din lume! Mişcă un avion de 189 de tone Galerie
Kevin Fast a mişcat un avion de 189 de tone

Între două botezuri şi o nuntă, un preot din Canada îşi petrece timpul într-un mod incredibil. Îşi lasă deoparte sutana, trage aer în piept şi doboară record după record!

Kevin Fast se mândreşte cu câteva titluri obţinute în Cartea Recordurilor. Cum a devenit cunoscut? Datorită puterii sale uluitoare. De-a lungul anilor, a tractat un camion de 63 de tone pe o distanţă de 30 de metri şi a ridicat în spate 22 de femei deodată. Dar a vrut ceva şi mai tare, aşa că a trecut la "artileria grea": a reuşit să mişte un avion de 189 de tone fără niciun fel de ajutor!

Spune că nu face nimic special pentru toate astea, doar antrenamente fizice în fiecare zi. "Pur şi simplu aşa sunt făcut de Dumnezeu", declară Kevin.

Da, da, el e cel mai puternic preot din lume!

Rușii vor să ne ia Bucureștiul! Habar nu ai ce ''comoară'' a Capitalei se află deja la Sankt Petersburg... Povești CUTREMURĂTOARE dincolo de Zidul Berlinului! Cum arată ASTĂZI ''bariera'' care separa două lumi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x