Antena Căutare

După 30 de ani de amnezie şi-a regăsit familia: "Mi-am amintit deodată cine sunt, fără să știu ce am făcut în ultimii ani”

Un canadian dispărut timp de 30 de ani, care și-a redobândit brusc memoria și, odată cu ea, adevărata identitate, se pregătește acum să își reîntâlnească familia, care l-a crezut decedat, a anunța presa locală, citată de AFP.

Un canadian dispărut timp de 30 de ani, care și-a redobândit brusc memoria și, odată cu ea, adevărata identitate, se pregătește acum să își reîntâlnească familia, care l-a crezut decedat, noteaza Agerpres.

Edgar Latulip avea 21 de ani și vârsta mentală a unui copil de 12 ani, din cauza unui retard mental, atunci când a dispărut, în septembrie 1986, din orașul său natal, Kitchener.

La momentul dispariției, tânărul se afla sub tratament pentru tentative de suicid, iar părinții săi l-au căutat în zadar până luna trecută.

La 130 de kilometri de Kitchener, un bărbat care se prezenta sub o altă identitate și-a adus brusc aminte că numele său real ar putea fi Latulip după ce a avut o serie flashback-uri în timp ce completa niște documente legale alături de o asistentă socială.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La scurt timp, s-au efectuat teste ADN și s-a dovedit că bărbatul era, într-adevăr, Edgar Latulip.

În prezent domiciliată în Ottawa, mama sa, Silvia Wilson, a aflat neașteptata veste săptămâna trecută, atunci când a fost contactată telefonic de un inspector de poliție.

La momentul dispariției, Latulip s-a rănit la cap prin cădere și a devenit amnezic, a indicat poliția din regiunea cascadei Niagara presei locale.

După trei decenii de separare, bărbatul și mama sa se vor întâlni în zilele următoare, la o dată încă necunoscută.

Rezultatul e spectaculos! Cum să faci ca rujul să reziste mai mult pe buze... Spune-mi ce zodie ești, ca să-ți spun cât de bogat vei fi! Ei sunt nativii la care banii trag precum un magnet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x