Antena Căutare

După nebunia Ice Bucket Challenge vedetele au început să-şi atingă bărbăţia pentru campania „Feelingnuts“ - „Palpează-ţi testiculele''

Campania Ice Bucket Challenge a înregistrat până acum un succes neașteptat. Sute de personae, vedete international și din România au acceptat să-și toarne o găleată de apă cu cgheață în cap și să doneze o sumă de bani pentru a aduna fonduri pentru lupta împotriva sclerozei laterale amiotrofice.

Campania Ice Bucket Challenge a înregistrat până acum un succes neașteptat.

Sute de personae, vedete international și din România au acceptat să-și toarne o găleată de apă cu cgheață în cap și să doneze o sumă de bani pentru a aduna fonduri pentru lupta împotriva sclerozei laterale amiotrofice.

Acum o altă campanie încearcă să atragă atenția și speră să aibă același success. Este vorba despre "Feelingnuts" - "Palpează-ţi testiculele", campania împotriva cancerului testicular care încurajează bărbaţii să-şi facă periodic controale ale testiculelor şi să descopere din timp eventualele probleme de sănătate.


Surprinzător, campania se adresează și femeilor, nu doar bărbaților. Mai multe vedete au postat deja poze pe Twitter în care îşi ating bărbăţia cu hashtag-ul #FeelingNuts. Actorul Hugh Jackman l-a provocat pe Ricky Gervais, cunoscut actor de comedie şi prezentator de televiziune britanic. Rămâne de văzut cât de mare amploare va lua campania.

N-ai cum să crezi până nu VEZI cu ochii tăi! Nu este paranormal, e cea mai tare iluzie optică a momentului... Încă din 1903 vegetarienii erau la modă! Cel mai vechi restaurant din lume ar putea deveni ''ultima fiță de AZI''...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x