Căutare Live

După prima întâlnire cu un tânăr, femeia a primit cel mai neașteptat mesaj posibil. Ce i-a cerut acesta după câteva zile

O tânără a ieșit la întâlnire și s-a simțit bine. Totuși, câteva zile mai târziu, bărbatul i-a scris un mesaj complet neașteptat și rugămintea acestuia i-a uluit pe mulți.

Femeia a dezvăluit ce mesaj neașteptat a primit, după întâlnire

sursa foto: Shutterstock

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut o femeie pe nume Katlyn Phipps. Tânăra a decis să iasă în oraș cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe o aplicație de întâlniri. S-a simțit bine, dar peste câteva zile a primit un mesaj complet neașteptat, cu o rugăminte ce a lăsat-o fără cuvinte.

O tânără a ieșit la întâlnire cu un bărbat cunoscut pe internet, dar în scurt timp a primit un mesaj complet neașteptat

Katlyn Phipps și-a instalat o aplicație de întâlniri numită Hinge. După ceva timp, aceasta a cunoscut un tânăr care i-a atras atenția și cei doi au început să discute. Nu a mai durat mult și aceștia au ieșit împreună la o întâlnire și totul a părut că merge bine.

Citește și: Femeia care a fost la o întâlnire cu un bărbat și a adormit în timpul filmului își dorește să fi rămas trează. Ce s-a întâmplat

După aceea, în zilele ce au urmat, cei doi au mai vorbit și chiar au încercat să stabilească o nouă întâlnire, dar programul mult prea încărcat al tinerei a fost un impediment. În scurt timp, discuțiile dintre cei doi au început să devină tot mai rare și mai restrânse.

Câteva zile mai târziu, bărbatul i-a scris un mesaj complet neașteptat și rugămintea acestuia a lăsat-o fără cuvinte. Uluită de cele întâmplate, tânăra a făcut un clip video pe care l-a publicat pe TikTok și întâmplarea a devenit în scurt timp virală.

@katlyn_phipps

Things men have: the audacity

♬ Circles - Megan Thee Stallion

Oameni din întreaga lume au fost uluiți atunci când au aflat că, la câteva zile după ce au ieșit la o întâlnire, bărbatul i-a dat tinerei un mesaj prin care îi cerea suma de patru dolari. Nedumerită, femeia a dorit să afle despre ce este vorba și astfel a descoperit că tânărul cerea, de fapt, banii pe care îi plătise pentru cafeaua ei, motivându-și gestul prin faptul că oricum nu se vor mai vedea vreodată!

Citește și: O tânără a ieșit la o întâlnire cu un tip. După 5 minute, ceva neașteptat s-a întâmplat. Femeia a dezvăluit totul, fără reținere

„Abia m-am trezit și am văzut mesajul. Sunt studentă, muncesc și încerc să îmi îngrijesc mama bolnavă”, i-a scris tânăra, potrivit celor de la mirror.co.uk, supărată că i se cer banii pentru cafea.

„Nu înțeleg ce joc e ăsta”, i-a răspuns acesta.

„Hai să clarificăm lucrurile. Nu știam că trebuie să mă bag într-o relație de termen lung cu tine ca să putem lua masa împreună. Îmi pare rău că prezența mea ți-a displăcut într-atât de mult încât ai simțit nevoia sa îmi ceri înapoi banii de pe cafea, adică suma de 4 dolari”, i-a mai transmis femeia.

Clipul video cu întâmplarea prin care a trecut Katlyn Phipps a devenit viral pe TikTok și a adunat mai bine de două sute de mii de vizualizări și numeroase reacții. Cei mai mulți dintre internauți au fost de părere că gestul bărbatului a fost unul urât și că nu ar fi trebuit să îi trimită un mesja cu o asemenea rugăminte.

A ieșit la o întâlnire cu un bărbat de pe Tinder și a fost atât de neplăcut încât 3 ani nu a mai mers la date-uri. Ce a ... Metoda neobișnuită prin care o femeie a reușit să facă 32.000 lire. Ea și-a cumpărat o mașină nouă și a început să călăt...
Parteneri
Rețetă de zacuscă de vinete. Cea mai îndrăgită conservă din legume
Catine.ro
Ultimele știri
x