Antena Căutare

E-bike, o inventie cu care pedalezi spre viitor

Prima bicicleta, confectionata din lemn si fara pedale, a fost considerata o “masina mergatoare”.  Astazi, bicicleta are schimbator de viteza automat, motor electric si maneta de accelerare. Cu alte cuvinte, o noua tehnologie, noua e-bike.

Sunt aproximativ un miliard de biciclete in lume, de doua ori mai multe decat automobilele. Daca pana acum, ea a fost vazuta mai degraba ca o modalitate de recreere, in ultimul timp, bicicleta a devenit si un mijloc de transport. Pentru a da un impuls la pedalat, producatorii au decis sa schimbe bicicleta conventionala si au introdus motorul in butucul din fata sau din spate si acumulatorul pe portbagaj sau intre teava seii si roata din spate.

Vanzarile de biciclete electrice cunosc o crestere accelerata, iar pentru cei pasionati, se organizeaza chiar si concursuri si competitii de renume mondial. In Romania, bicicletele electrice se fabrica la Brasov , iar cel mai ieftin model porneste de la 2000 de lei.

Foto: popularmechanics.com

O americanca a reusit sa se pozeze alaturi de 10.000 de vedete... GALERIE FOTO! Un cal deghizat in schelet a facut furori de Halloween!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x